USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ПриватБанк запрошує приєднатися до «зеленого» суботника*

12 Травня 2014 16:16
17 травня на карті України з’являться нові зелені листочки – саме так на сайті всеукраїнського «суботника», який щороку організовує ПриватБанк, зазначено місця його проведення (понад 1 500 українських міст).

Під час всеукраїнського «суботника» банкіри, клієнти та партнери фінустанови будуть прибирати та озеленяти парки, сквери, набережні та зони відпочинку. Штабами «суботника», відповідальними за організацію його проведення, стануть понад 3 тисячі відділень банку. Підтримати ініціативу банку пропонують усім охочим.

«Ми запрошуємо зробити чистішим своє місто, район, улюблені місця відпочинку як співробітників банку, так і жителів міста, – говорить голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – «Суботник» – це чудова традиція, яка щороку знаходить усе більшу підтримку в країні».

Торік у«суботнику» взяли участь понад 150 тисяч чоловік із 1 360 міст України, а також Латвії, Грузії та Португалії. Згідно з підсумками «зеленої» ініціативи банку, прибрали 500 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезли 1 500 тонн сміття, висадили 20 000 молодих саджанців (це майже 20 гектарів лісу) і навіть знешкодили бойову гранату, яку знайшли біля обласної лікарні у Черкасах. Разом із банком проводять свої «суботники» великі підприємства, у числі яких сотні українських компаній, бюджетні підприємства, заводи та футбольні клуби.

У «зеленому» суботнику може взяти участь кожен. Для цього достатньо зареєструватися на сайті nasubbotnik.com.ua, де можна вибрати своє місто та місце збору на «суботник», звернутися в найближче відділення ПриватБанку або Контактний центр на номер 3700.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
відаючий Показати IP 12 Травня 2014 17:19
ліпше хай коломойський закупить на ці витрати зброї хфайної аустрійської та видасть ***
Олег Показати IP 15 Травня 2014 13:09
На сайті http://nasubbotnik.com.ua/ Луцька немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus