USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Приватна фірма охоронятиме волинські шахти, - ЗМІ

29 Червня 2015 14:14
Нововолинські шахти охоронятиме підприємство «Мневіс», керівником якого є помічник народного депутата Павла Кишкаря Дмитро Міхеєв.

Про це повідомляє «Вголос» з посиланням на працівників ДП «Волиньвугілля».

«Минулого тижня до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика на зустріч прибули представники профспілок шахт Нововолинська. Губернатор озвучив питання ліквідації нинішньої охорони на шахтах і зміни директорів. Через два дні на державне підприємство «Волиньвугілля» з’явилась охоронна фірма ПП «Мневіс», керівником якої є Дмитро Міхеєв. Він поставив до відома виконувача обов’язків гендиректора «Волиньвугілля» Федора Богдана про зміну охорони на підприємстві і надав договори про надання послуг з охорони його фірмою усім шахтам. Жодних конкурсів стосовно цього питання не відбувалося.

Також Дмитро Міхеєв під час зустрічі з окремими працівниками підприємства повідомив, що він зараз є помічником народного депутата України від політичної партії «Самопоміч» Павла Кишкаря. Цей депутат курує Волинську область від партії. Дмитро Міхеєв запевив, що плата за послуги його охоронній фірмі не буде перевищувати за ті послуги з охорони, які ДП «Волиньвугілля» платило раніше. Він також наголосив, що забезпечить усі шахти відеокамерами, а охорону – спецзасобами. Фактично усіх людей, які раніше працювали в охороні, звільнять», – йдеться у повідомленні.

Працівники ДП «Волиньвугілля» вважають, що приватна охорона - це підготовка до майбутньої приватизації шахт.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що львівсько-волинські шахти виставлять на приватизацію. Як стало відомо раніше, усі копальні, які розташовані у Львівсько-Волинському вугільному басейні, хочуть реформувати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мирон Показати IP 29 Червня 2015 14:29
Журналісти проведіть розлідування по цій темі. Питання в тому, що в місті Київ по одній і тій самій адресі зареєстровано дві однакових фірми під однією назвою Мнеєвіс, доречі мають один і той самий ЄДРПО код і власники різні і профіль зайнятості також різний. Одна фірма займається рослинами і ладшафтом друга торгівлею обладняння з відео спостереження. Тому, що тут підпахує рейдерським захопленням партією Самопоміч шахт Волині.
Анатоль_ до Мирон Показати IP 29 Червня 2015 17:11
Пану Дмитрові Михєєву від мене особисто, від пані Наташки Семенівно, та від усіх нововолинців-низький доземний уклін та теплі щирі слова нашої подяги! Хай Матінка Божа пана Дмитра охороняє, великого йому особистого щастя та міцного здоровля!
шахтар до Мирон Показати IP 29 Червня 2015 19:28
рейдерське захоплення державного підприємства з сотнями мільйонів боргів, щось нове, може потрібно менше красти, виписували 6 тон на камаз а вивозили 26, і ще скажіть що охорона була не в курсі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus