USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призначення Олешка – політичне шахрайство, - депутати. ФОТО

11 Жовтня 2013 14:18
Волинські депутати обурені призначенням Петра Олешка ректором Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти всупереч протестам.
Так, під час 21 позачергової сесії обласної ради, депутати ставили відповідні запитання до голови.
«Хто є ініціатором політичного шахрайства, що Олешка наперекір протестам депутатів, поставили ректором?», - запитав Анатолій Грицюк.
Депутат Володимир Навроцький зазначив, що призначення має затвердити обласна рада: «Чи ми й далі будемо маніпулювати думками депутатів?», - прокоментував розпорядження про призначення на ректорську посаду Петра Олешка депутат.
Голова облради Володимир Войтович зазначив, що зареєстровані депутатські запитання будуть розглянуті секретаріатом у встановлені терміни.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
марко Показати IP 11 Жовтня 2013 16:31
А що поганого? Генерал армії повинен кимось командувати. Хоч учительками.
добро Показати IP 11 Жовтня 2013 17:17
Не генерал, а прапорщик. Він генерала козачества і медалі сам собі вцепив
Михайло Показати IP 11 Жовтня 2013 20:01
В тому козацтві в основному липові генерали, бавляться дорослі як діти
акцент Показати IP 11 Жовтня 2013 22:54
який там в с....аку вчитель це котшній тупорилий ПРАПОР котрий накрав в бідній колишній військовій частині Луцька . Трійошник бездарний який з нього в вчитель.Оце дурні правлять на Волині і в депутати за лаве сунуть. А він ПОПУГАЙ РЯДЖЕНИЙ клоун . Нацепляв собі к...ува кокард з петлицями і ходить чмокаєжться з пенсіонерами. Наріже крадених досок на пилорамі і пижиця перед бідними пенсіонерами тикаючи їм прострочені продукти харчування суппайки.
Вчитель Показати IP 14 Жовтня 2013 14:38
Ще один доктор Пі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus