USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Призначили тимчасового керівника «Укрспирту»

13 Вересня 2017 16:20
Кабінет міністрів України призначив тимчасовим виконувачем обов'язків голови державного підприємства «Укрспирт» Юрія Лучечка. Відповідне розпорядження №614-р від 6 вересня опубліковано на сайті уряду.

«Погодитися з пропозицією Міністерства аграрної політики та продовольства про тимчасове покладення виконання обов'язків директора державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт» на радника директора зазначеного підприємства Лучечка Юрія Михайловича», - йдеться в документі.

У травні цього року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що державне підприємство «Укрспирт» потрібно продати через відкритий конкурс.

Нагадаємо, у серпні 2017 року Державна фіскальна служба України провела обшуки в виробничих, складських та офісних приміщеннях 27 державних спиртових заводів, які не входять до складу ДП «Укрспирт».

Обшуки проводилися на підставі ухвали суду в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 і ч. 2 ст. 205 (фіктивне підприємництво) та ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) КК.

30 травня в Києві було вбито радника керівника «Укрспирту» Панкова.

У березні цього року в Києві невідомі особи скоїли напад на заступника директора ДП «Укрспирт» Ігоря Ільчишина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus