USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пукач ще в 2003 році дав свідчення у справі Гонгадзе

26 Березня 2011 13:40
Генерал Олексій Пукач після затримання в 2003 році давав свідчення у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це повідомив колишній генпрокурор Святослав Піскун в ефірі Шустер Live, - пише УП .

"В кінці жовтня нами був затриманий і заарештований Пукач, який сів в камеру слідчого ізолятору і розповів все, що треба було розповісти", - заявив екс-генпрокурор.

"Через три дні мене звільняють з посади, без ніякої мотивування. Через п’ять днів Пукача суд відпускає на волю. Тема закривається до 2005 року", - розповів Піскун.

Як відомо, вдруге Генпрокуратура й СБУ затримали екс-начальника кримінальної розвідки МВС Пукача в Житомирській області 21 липня 2009 року.

Раніше Апеляційний суд Києва присудив виконавців убивства журналіста Гонгадзе Миколу Протасова до 13 років в'язниці, Валерія Костенка й Олександра Поповича до 12 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus