USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Українським військовим «дозволяють» вільно лишити Крим

19 Березня 2014 08:13
Українські військовослужбовці, які знаходяться на території Криму, зможуть вільно залишити півострів.

Про це заявив у вівторок в інтерв'ю британській телерадіокомпанії Бі-Бі-Сі прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, - пише Українська правда.

"Вони повинні зробити вибір - вони можуть приєднатися до військ Криму, які стануть частиною російської армії, а якщо вони не захочуть - вільні залишити територію Криму", - сказав Пєсков.

Він також заявив про те, що Росії відомо про провокації, які готуються на півострові.

Як відомо, 18 березня президент Росії Володимир Путін підписав із самопроголошеними представниками "влади" Криму "угоду" про входження Криму та Севастополя до складу РФ.

У той самий день, незважаючи на домовленість про перемир, російські військові вбили українського офіцера і ще двох поранили.

Після цього Міноборони України дозволило військовим в Кримувикористовувати зброю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus