USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Письменниця з Волині змагається за першість на 1+1

22 Лютого 2016 22:00
Волинська письменниця Оршуля Фариняк взяла участь у конкурсі «Книголав» від каналу 1+1 та видавництва «Основи».

Мета конкурсу – знайти дитячого літературного героя, якого полюбить уся Україна. Відповідно до умов конкурсу, було надіслано уривок роману «Айхо, або Подорож до початку» та буктрейлер, який ілюструє історію, - пише Таблоїд Волині.

Хочемо мати свого, волинського Гаррі Поттера чи Фродо? Тільки зватимуть його інакше – Айхо. ПРОГОЛОСУВАТИ можна на сайті проекту. 29 лютого за середнім балом оберуть 10 фіналістів.



Приз суттєвий - книгу буде проілюстровано та надруковано накладом 15 000 у видавництві "Основи".

Окрім того, учасники конкурсу мають шанс побачити свого героя в сучасній комп'ютерній грі – три найкращі ідеї потраплять на Media Hack Weekend 2016, де будуть гейміфіковані. Тож, якщо ви хочете допомогти Айхо стати загальноукраїнським героєм, допомогти молодій (перспективній!) авторці прокласти свій шлях у літературу або ж просто зробити гарну справу, допоможіть своїм.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus