USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Регіонали згортають свій «антимайдан» у Києві

22 Грудня 2013 16:35
Учасники мітингу на підтримку курсу президента Януковича в Маріїнському парку згортають своє наметове містечко. Про це повідомляє «Українська правда».

Як заявив комендант наметового містечка Олександр Зінченко, мітинг припиняють, щоб зустріти новорічні свята у колі сім'ї.

До цього ж активісти «антимайдану» закликали і мітингувальників на Майдані Незалежності.

«Через наше наметове містечко за час його існування пройшли півмільйона людей. Всі ці люди з різних регіонів країни приїхали до столиці, щоб підтримати курс президента. Зараз кожен з нас має повернутися до свого будинку, зустріти Новий рік і Різдво у колі своєї сім'ї», - зазначив Зінченко.

При цьому він додав: «нехай політики сядуть за стіл переговорів і дійдуть компромісу, домовляться про мир і злагоду в суспільстві».

Також він запропонував мітингувальникам на Євромайдані провести «якісь малі Олімпійські ігри».

«Давайте втихомиримо конфлікти між нами, ... давайте проведемо змагання, наприклад, футбольний матч між Майданом єднання і Євромайданом. Нехай у складі кожної футбольної команди буде половина гравців з Маріїнського парку, а половина - з Майдану Незалежності. Цим ми символічно покажемо, що ми єдині, що між нами немає ворожнечі і чвар», - зазначив Зінченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
qwerty Показати IP 22 Грудня 2013 17:00
путін гроші дав. потреба в показухах відпала) ну і про коло "сімї" він загнув, ті півмільона в те коло "сімї" не попадуть ніколи, як і весь український народ.
123 Показати IP 22 Грудня 2013 19:49
Людям на роботу завтра. А майдауни нехай майданують.
Петро до 123 Показати IP 22 Грудня 2013 23:28
а чо так скромно 123 ,а по -моєму не менше 6....)
123 до Петро Показати IP 23 Грудня 2013 09:09
6 зайнято якимсь Петро

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus