USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Одесі спробували зібратися на «антимайдан»

27 Вересня 2014 15:23
В Одесі на Соборній площі пройшла акція "антимайдану", - інформує Українська правда з посиланням на "Думская.net".

В акції взяли участь близько 150 чоловік, в основному - люди пенсійного віку. Вони тримали в руках білі прапори з гербом Одеси та плакати з гаслами "2 травня - народна трагедія", "Ні війні", "Сліпа війна вбиває наших братів".

Учасники акції планували пройти маршем до Куликова поля і провести там мітинг.

Біля входу в собор зібралося близько 400 студентів з транспарантами "Одеса за мир". Вони стверджували, що є активістами організації "Молодь! Громада! Влада!" і виступають за Єдину Україну.

До прихильників "антимайдану" намагалася приєднатися ще одна група студентів, чисельністю близько 100 чоловік.

Студенти тримали в руках прапори Одеської області і назвалися прихильниками "антимайдану". Після спілкування з представником одеського Автомайдану Євгеном Резвушкіним студенти розійшлися.

Першу групу з 400 студентів Резвушкін також розігнав.

Пізніше нечисленні прихильники "антимайдану" передумали проводити анонсований раніше марш, оскільки не було лідера, який би міг його очолити. "Вони постояли біля пам'ятника Воронцову і спокійно розійшлися", - відзначає видання.

Разом з тим у своєму Facebook активіст Віталій Уманець повідомив: "В Одесі залишки "вати" за 70 грн/год зібралася на "руській марш" - "за мир з Росією" без жодного російського прапора".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
юг Показати IP 27 Вересня 2014 15:38
Они что НАСТОЯЩИЕ де*илы?! Войны захотели? Хотя ... этому старью уже всеравно...
Анонім до юг Показати IP 28 Вересня 2014 13:36
ЦЕ ТОЧНО
Дончанин Показати IP 27 Вересня 2014 16:41
коментар було видалено
марс до Дончанин Показати IP 27 Вересня 2014 20:46
Язік.язік,.язік....блю.блю.блю.дончанин тролю.задовбав .
Адміни Показати IP 27 Вересня 2014 17:04
Так званий "Марш миру" пройшов нещодавно у Римі. Звісно ж були мільйони та сотні мільйонів людей, які проти війни, проти агресії Москви і бла-бла-бла.(у стилі ТСН) Але от у адміністрації пабліка та і не тільки у неї виникло таке легеньке питання: ЧОМУ НЕ В АТО ? Чому учасники маршів не воюють проти агресора ? Чому вони так сильно люблять свою неньку здалеку? Якщо ж ви такі вже свідомі патріоти, то автомати у руки та вперед захищати свою країну від Путіна :) P.S. Адміністрації пабліку достовірно відомо про десятки "свідомих", які сидять за кордоном, щоб не дай Боже не отримати повістку. І звідтам кричать про те, як вони люблять Україну, співають гімн та огортаються українськими прапорами. Деяких знаємо поіменно
Анонім Показати IP 27 Вересня 2014 19:23
Тупі пенсіонери ! Ганьба !!!
))) Показати IP 27 Вересня 2014 23:35
а где антимайдан-то? антивоенный митинг вижу, одесситов вижу, а пророссийские силы где? вата - это то, что у Уманца в голове?
п Показати IP 28 Вересня 2014 06:56
Росія дай нам іти своєю дрогою. давай дружити але по чесному.
ато Показати IP 28 Вересня 2014 07:16
іспанія на штати не нападала. а путін бізнесмен заробив бабло на своєму народові і боїться його втратити як тільки народ це зрозуміє.
УКРАЇНА Показати IP 28 Вересня 2014 13:42
Вимагаємо для УКРАЇНЦІВ в росії - другу мову УКРАЇНСЬКУ. В росії Українську мову забороняють нас утисняють та забороняють дотримуватись своєї культури та традицій!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus