USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

РФ завезла в Україну гумконвоєм обладнання для полігону

8 Листопада 2014 15:26
Тренажери для навчання бойовиків спеціальностям у різних військових галузях завезла Росія в Україну "гуманітарним конвоєм", - інформує УНІАН.

Про це повідомив на брифінгу заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Полевий.

Згідно з його інформацією, "гуманітарний конвой" також завіз різноманітне обладнання для облаштування полігону безпосередньо на окупованих територіях.

Як зазначив Полевий, бойовики також проводять терміново-примусову мобілізацію до бандформувань жителів Харцизька, Сніжного, Шахтарська, Зугреса, Моспиного, Іловайська та Амвросіївки.

4 листопада шостий російський "гуманітарний конвой" перетнув українсько-російський кордон. Раніше повідомлялося, що Росія завезла в Україну паливо для бойовиків.

Українська сторона тоді заявляла, що не отримувала від Москви жодних сповіщень про надсилання «гуманітарної допомоги», а українські прикордонники не здійснювали митного оформлення цих вантажів.

Нагадаємо, п'ятий гумконвой в'їхав в Україну 2 листопада, четвертий Росія відправила 28 жовтня. Перша колона ж прибула на Схід України 22 серпня, друга доставила вантаж 13 вересня, а третя - 20 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
ІМХО Показати IP 8 Листопада 2014 18:00
Ознаки того, що майданівська влада зливає Українські території очевидні. Першим "пішов" Крим, який здали без жодного пострілу за порадою західних "партнерів". Доречі, тим хто тішиться, що Крим колись повернуть чи він "приповзе", - можете про це назавжди забути. Жоден російський президент, який прийде після путіна Крим Україні не віддасть. А в ці дні, коли українські бійці гинуть через підстави та незрозумілі накази, зливається Донбас. У будь-якій цивілізованій країні світу подібні "гумконвої" вже би розстріляли з якого-небудь літака, як транспорт, який незаконно перетинає кордон держави, а тим більше, в умовах війни та ризику, що в цих автомобілях перевозять амуніцію і озброєння для ворога! А що в нас? А в нас тиша... Ось вам і далекойдучі наслідки майдану... Ще трохи і життя за януковича ми будемо згадувати з ностальгією.
Дончанин до ІМХО Показати IP 8 Листопада 2014 18:07
коментар було видалено
ІМХО до Дончанин Показати IP 8 Листопада 2014 18:10
З вами навіть немає про що говорити... Живете в уявній державі. Вам в обличчя сцють, а ви думаєте, що це дощ йде. Я взагалі сумніваюсь, що особисто ви зараз знаходитесь в Донецьку. Ви мені одне скажіть - ви з тих гумконвоїв понаїдались хоч?
Дончанин до ІМХО Показати IP 8 Листопада 2014 18:26
По поводу наелись с гм. конвоев - у нас в магазинах и на рынках вполне достаточно продуктов питания и вещей ширпотреба. Следовательно, гуманитарные конвои для обычных жителей не имеют смысла. А вот то, что матерям, имеющим детей до трех лет, я не говорю о пенсионерах, у нас выдают шикарные гуманитарные "пайки", - это факт. Или ты не знаешь, что нынешние конвои в основном везут строительные материалы, такие как, например, стеклопакеты? Следовательно, эти конвои везут грузы для тех, кто действительно пострадал от действий ваших "гробиков".
ІМХО до Дончанин Показати IP 8 Листопада 2014 18:35
Ви самі покликали біду на свої голови, тому не дивуйтесь в цій ситуації нічому. Розумні люди вийхали з вашої "зони відчуження" і давно обжились тут. А щодо продуктів і іншого, то ви краще розкажіть, які на них ціни і чи є можливість в людей це все купувати.
Дончанин до ІМХО Показати IP 8 Листопада 2014 18:45
Чем именно? Тем, что нам не понравилось желание некоторых из ваших власть имущих уничтожить среди нас минимум полтора миллиона?
ІМХО до Дончанин Показати IP 8 Листопада 2014 18:53
Нам теж багато чого неподобається з того, що робить наша влада, але це не означає, що кожен регіон єдиної держави має право на протизаконне відділення. Це чистої води сепаратизм. В усіх книжках з правознавства такі явища як ДНР і ЛНР кваліфікуються саме сепаратизмом. Вас тепер човпуть з двох сторін і "ваші" і неваші", а за ким правда ви вже й не знаєте зовсім. Не тіште себе думкою про краще майбуття, бо вас або приєднають до росії або ж ви перетворитесь на яке-небудь Приднестров'я.
Дончанин до ІМХО Показати IP 8 Листопада 2014 18:57
коментар було видалено
ІМХО до Дончанин Показати IP 8 Листопада 2014 19:04
Те, що їх рубль ціниться вище, ще не означає, що вони живуть краще. Українська гривня ціниться вище за японську йєну, але живетьс краще в Японії. А щодо вашого сепаратизму, - повірте, ви просто стали іграшкою в руках масонів-геополітиків, які просто займаються переділом впливів та встановленням нового світового порядку. Росія вам постачає зброю не для того, аби ви відстояли свою "незалежність", а для того, аби ви і далі мали чим воювати, граючи в їхню гру. Принцип едентичний тому, коли Америка почала озброювати іракських та єгипетських "ополченців", - не заради їхнього спокою, а заради внесення дестабілізації в світовий спокій, економіку і т.п..
Дончанин до ІМХО Показати IP 8 Листопада 2014 20:51
Не ценится, а стал цениться больше. А это - существенная разница.
Анонім до ІМХО Показати IP 8 Листопада 2014 18:59
Будь добр, приведи две даты: начало АТО и дату референдума о независимости ДНР и ЛНР.
ІМХО до Анонім Показати IP 8 Листопада 2014 19:05
А для чого мені це робити, якщо така організація як ДНР розпочала свою підпільну діяльність ще років 5-7 тому. І так зрозуміло, що відділення відбулось би, рано чи пізно.
Дончанин до ІМХО Показати IP 8 Листопада 2014 19:18
коментар було видалено
ІМХО до Дончанин Показати IP 8 Листопада 2014 19:29
Я вас благаю... Ще скажіть, що російську мову "ущімляли".
Дончанин до ІМХО Показати IP 8 Листопада 2014 19:33
коментар було видалено
ІМХО до Дончанин Показати IP 8 Листопада 2014 19:35
І що далі? А ви не вкурсі, що в Криму були постійними проросійські настрої і гасла типу "Крим ета расія" там звучали щороку?
Дончанин до ІМХО Показати IP 8 Листопада 2014 20:08
коментар було видалено
123 до Дончанин Показати IP 9 Листопада 2014 11:17
на дівані, ще не те присниться.Хи..Хи.
перемайданим до ІМХО Показати IP 8 Листопада 2014 20:27
Колесо історії назад не повертається. ааа й яя й до чого воно могло докотитись за януковича ??? Навіть те до чого докотисось страшно .
Дончанин до перемайданим Показати IP 8 Листопада 2014 20:41
коментар було видалено
123 до ІМХО Показати IP 9 Листопада 2014 11:21
треба посилити виготовлення зброї та військ техніки, як під час війни, щоб знищити цю утварь- колорадську.
ІМХО до 123 Показати IP 9 Листопада 2014 14:53
Та я не проти, але давайте дивитись на речі реально, - якщо росія дійсно задіяна в конфлікті, а це так, то всі наші намагання протистояти зведуться на 0. Росія - це такий собі світовий гопнік, який що хоче, те бере і при цьому залишається безкарним. Та проблема не тільки в росії, але ще і в тому, що в Україні є маса людей, включно з політиками, які не бажають бачити Україну цілою, соборною державою. На привеликий жаль, майдан випустив на волю всіх тих урків. Одна фраза - безкарність породжує безкарність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus