USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рятуючи дітей з болота, у трясовину потрапив і сам надзвичайник. Подробиці

16 Листопада 2017 13:56
Діти вже не сподівалися, що їх знайдуть, тож телефоном попрощалися з рідними, йдеться у сюжеті ТСН.

Нагадаємо, 12 листопада надзвичайники витягли з болота біля села Гірка Полонка Луцького району двох підлітків, які три години борсалися у багні й не могли самотужки з нього видертися.

9-класники поїхали за місто, аби погуляти й пофотографуватися, та заблукали в очереті біля одного з сіл. Поки шукали дорогу провалилися по коліно в болото. Лиш за кілька годин безрезультатних спроб вивільнитися з пастки, зателефонували рідним, аби ті викликали рятувальників. Ті відшукали хлопців завдяки GPS-навігації, підлітки передали координати свого місцезнаходження.

Рятуючи дітей, у багно втрапив і один з надзвичайників, усіх трьох витягли за допомогою рятувального кола й мотузки. Школярі живі здорові, один - навіть прийшов подякувати своїм визволителям.

«Дуже страшно було. Ми дзвонили рідним просто попрощатися. Холодно було так, що ніг не відчували зовсім, тільки страшенний біль. Хочу подякував і сказав, що таким дурним більше не буду», - запевняє один з дітей.

«Це перший такий випадок, що ми за таких умов врятували дітей. Якби не ці дані навігації, я не знаю, як би ми їх шукали. Варіанти розвитку подій могли б бути різними, слава Богу, що все добре», - каже рятувальник управління ДСНС у Волинській області Артур Куц.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus