USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рідним загиблого волинського бійця вручили «Золоту зірку»

6 Грудня 2016 16:16
Рідним двох загиблих вісімнадцятирічних воїнів-добровольців Героїв України – волинянина Андрія Снітка і Сергія Табали – вручили «Золоті зірки».

Нагородження відбулося під час церемонії вручення державних нагород президентом з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України.

Про це повідомили у прес-службі глави держави.

У відомстві розповіли, що Снітко накрив власним тілом гранату, рятуючи побратимів під Іловайськом. Сергій Табала героїчно загинув боронячи диспетчерську вежу Донецького аеропорту.

Під час церемонії вручення нагород учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять українських воїнів і цивільних осіб, які загинули у війні на Донбасі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Андрію Снітку посмертно присвоїли звання Героя України.

Нагадаємо, Андрій «Хома» Снітко – загиблий боєць полку «Азов». 20 серпня 2014 року Андрій разом із своїми друзями потрапили у засідку бойовиків під час зачистки будинку. Коли хлопець побачив гранату, то накрив її своїм тілом. Таким чином «Хома» героїчно врятував життя своїм побратимам. Поховали Андрія у селищі Маневичі, де він жив протягом останніх років. На його честь назвали школу у Маневичах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Z Показати IP 6 Грудня 2016 17:29
Хіба Андрій Снітко не був круглим сиротою?
51 омбр Показати IP 6 Грудня 2016 18:54
А майор Полінкевич Л.О. навіть посмертно не нагороджений яким небуть ОРДЕНОМ.В нас якесь ВИБІРКОВЕ нагородженя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus