USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

18-річному волинянину присвоїли звання Героя посмертно

21 Листопада 2016 12:01
Президент України присвоїв звання Герой України Андрієві Снітку посмертно.

Про це пише глава держави Петро Порошенко у себе на сторінці у Фейсбук.

З перших днів Революції Гідності Андрій Снітко брав активну участь в протестному русі. З початку збройної агресії Росії вступив добровольцем у батальон «Азов».

Нагадаємо, Андрій «Хома» Снітко – загиблий боєць полку «Азов». 20 серпня 2014 року Андрій разом із своїми друзями потрапили у засідку бойовиків під час зачистки будинку. Коли хлопець побачив гранату, то накрив її своїм тілом. Таким чином «Хома» героїчно врятував життя своїм побратимам. Поховали Андрія у селищі Маневичі, де він жив протягом останніх років. На його честь назвали школу у Маневичах.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, бійця батальйону «Азов» Андрія «Хому» Снітка хочуть вшанувати, присвоївши його ім’я вулиці Бойка у Луцьку.

26 березня 2016 року на 14-й церемонії нагородження орденом «Народний герой України» у Чернівцях в обласній філармонії посмертно присвоїли нагороду 18-річному волинянину Андрію Снітку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus