USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Різдвяна зірка»: у Луцьку благодійність поєднали з музикою

14 Січня 2017 22:57
Насолодитися якісною музикою та допомогти дівчинці, яка потребує лікування, мали змогу лучани під час благодійного концерту у рамках відзначення 500-річчя Реформації.

Благодійний концерт «Різдвяна зірка» відбувся 14 січня у Луцьку.

У рамках концерту глядачі мали змогу відчути атмосферу Різдва, насолодитися виступом талановитих виконавців та долучитися до благодійної акції.

Як розповів керівник творчого відділу Р-500 Юрій Слива, концерт відбувається у рамках проекту 500-річчя Реформації. Цю річницю у 2017 році відзначатимуть на теренах усієї України, яка стала єдиною на пострадянському просторі країною, де на державному рівні відзначається 500-річчя Реформації.

З його слів, захід став унікальним тим, що у ньому взяв участь відомий музичний гурт «SPASENIE» з Білорусі. Окрім цього колективу, виступили камерний оркестр «Кантабіле» та переможниця музичної премії «Шлягер року-2016» у номінації «Відкриття року» Rulada.


Протягом року планують організувати декілька концертів, у рамках яких виступлять іноземні виконавці, зокрема, симфонічні оркестри та відомий піаніст Кевін Джонс (у період пасхальних свят). Також відбуватимуться творчі проекти у Луцьку та по всій Україні.

«Різдвяну зірку» Юрій Слива назвав особливим проектом, за допомогою якого допомагають дітям, які потребують лікування. Цьогоріч збирали кошти для семирічної Мар’яни Коледюк, вроджений лівосторонній кифосколіоз 4 ступеня, порушення сегментації грудо-поперекового відділу хребта, сирингомієлія нижньо-грудного відділу хребта).


Музиканти гурту «SPASENIE» визнали, що між їхніми серцями та серцями українців немає великої дистанції і навіть відстань у 180 кілометрів – не дистанція для тих, кого любиш.


Серед партнерів цьогорічної «Різдвяної зірки» - голова Волинської облради Ігор Палиця та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом»,який є незмінним партнером акції упродовж декількох років, а також низка небайдужих людей.

Заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук зазначив, що такі заходи є надзвичайно важливими, адже звертають увагу на людську біду та закликають бути небайдужими, дають можливість допомогти тим, хто потребує допомоги. Він побажав присутнім міцного здоров’я, миру, злагоди та благополуччя у родинах та закликав цінувати кожну мить життя. Мар’яні Коледюк, для якої під час заходу збирали кошти, він зичив стати на шлях одужання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus