USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Роботодавців Волині зобов'язали легалізувати працю майже 500 людей

12 Вересня 2013 17:27
Працю майже 463 найманих працівників легалізували в області за 8 місяців 2013 року, - повідомили у прес-службі волинських міндоходівців.

Згідно з результатами перевірок, проведених протягом січня-серпня 2013 року працівниками Головного управління Міндоходів у Волинській області, працю цих людей роботодавці використовували у своєму бізнесі без оформлення трудових відносин.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТ ВИМАГАЄ У ГЕНПРОКУРОРА ВИПЛАТИТИ ЗАРПЛАТИ ВОЛИНСЬКИМ ШАХТАРЯМ

Дієві заходи фахівців Міндоходів стали результативними для місцевої скарбниці. Адже легалізованим працівникам офіційно виплатили понад 810 тисяч гривень заробітної плати, відтак бюджет додатково поповнився більш, як на 90 тисяч гривень сплаченого податку на доходи фізичних осіб, – інформує управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ Міндоходів у Волинській області.

Саме при виплаті заробітної плати жителям Волині за вісім місяців 2013 року були встановлені численні порушення податкового законодавства, які допустили юридичні та фізичні особи – а це 75 місцевих суб’єктів господарювання. За наслідками перевірок міндоходівців донарахували до бюджету 3 799,2 тисяч гривень грошових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб.

«Одним з головних пріоритетів діяльності Головного управління Міндоходів у Волинській області є легалізація заробітної плати та боротьба з виплатами зарплат у конвертах», – зазначила заступник начальника ГУ Міндоходів Волині Інна Степанюк. «Розуміючи обсяги цієї надзвичайно важливої для нашої держави проблеми та рівень соціальної відповідальності, фахівцями ГУ Міндоходів Волині були створені всі необхідні умови, аби громадяни, у яких є проблеми з виплатою заробітної плати, могли вільно повідомити про зловживання своїх працедавців трудовим законодавством та про виплату сірої зарплати».
«Саме так, за допомогою методів довіри та переконань спонукаємо не лише роботодавців, але й найманих працівників будувати свої трудові стосунки цивілізовано та у правовому полі», – підсумувала заступник начальника ГУ Міндоходів Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 12 Вересня 2013 18:54
Це дуже мало!!!!!!!!!Краще працюйте,органи!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus