USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Родина айдарівця Олега Твердохліба справила новосілля

7 Жовтня 2018 12:05
Родина славетного айдарівця Олега Твердохліба, який помер від важкої недуги, переїхала у нове помешкання.

Про це повідомляє журналіст Петро Сосницький у Фейсбук.

«Уродини Олега Твердохліба приємна новина – освятили їх нове помешкання. Мабуть час лікує рани, бо знову радий був бачити усміхненими дружину Наталію, дітей Олену та Богдана», - йдеться у дописі.

Розділити приємну подію в їх житті прийшли найближчі: друг Олега отець Михайло Бучак, заступник голови ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Ярослав Мудрик, голова громадського формування «Варта порядку» Олександр Тиводар і інші.

«Якщо людина відходить у засвіти, це не означає, що вона нас покинула, не любить, не радіє за наші успіхи, чи не переживає разом наші поразки. Я впевнений, що Олег сьогодні радіє разом з нами за ваші маленькі перемоги», - звернувся до родини отець Михайло Бучак.

Подякувала присутнім і Наталія Твердохліб, зокрема, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за виділення допомоги на ремонт помешкання. А також ГС «Спілка воїнів АТО Волині» за постійну турботу та підтримку.

«І здавалося б все так - і привід гарний і подія чудова, але у їх очах я побачив одне: вони вже ніколи не будуть такими як раніше, адже, у ті двері ніколи не зайде він, їх люблячий чоловік та татусь. Та разом з тим, життя продовжується, бо жити є заради кого, вже зовсім дорослими стали діти, а поряд вірні друзі, які завжди порадять та підтримають, - додав Петро Сосницький.

Нагадаємо, Олег Твердохліб помер 17 квітня 2017 року після довгої боротьби з важкою хворобою. В останню путь Героя АТО-очільника Спілки воїнів АТО Волині рідні, бойові побратими та пересічні лучани провели 19 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus