USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росія отримала нові санкції

30 Липня 2014 08:25
Сполучені Штати ввели санкції проти Банку Москви, ВТБ і Россельхозбанка. Про це повідомляє агенція Reuters із посиланням на сайт Міністерства фінансів США. Про це інформує Європейська правда.

Згідно з повідомленням, громадянам і компаніям США заборонено купувати боргові зобов'язання цих банків або пов'язаних з ними юридичних осіб, а також їх майно на термін понад 90 днів. Всі інші транзакції з цими банками дозволені.

Також США ввели санкції проти Об'єднаної суднобудівної корпорації РФ.

До слова, останнній раз США оголосили розширення санкцій проти Росії 17 липня. Тоді санкції поширили на низку компаній оборонного сектору, а також на "Новатек", "Роснефть", "Внешэкономбанк", "Газпромбанк".

Нагадаємо, вчора. 29 липня, Росія отримала санкції третього рівня від ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
justme2 Показати IP 30 Липня 2014 09:05
Будущее Путина одной цитатой : "Был лунный вечер. Остап несся по серебряной улице легко, как ангел, отталкиваясь от грешной земли. Ввиду несостоявшегося превращения Васюков в центр мироздания, бежать пришлось не среди дворцов, а среди бревенчатых домиков с наружными ставнями. Сзади неслись шахматные любители".
гість Показати IP 30 Липня 2014 09:12
ПТНПНХ, жовтий злобний брехучий карлик
Одессит Показати IP 30 Липня 2014 09:51
Меня очень радует, что когда я иду на пляж, в поле зрения не попадает ни одной машины с рюццкими номерами, нет груд мусора на городских пляжах в виде пустой тары из-под стекломоя, мусора нет вообще:) И никто на пляже не кричит "коля, выЫЫЫди из вАды, коля, мы идем в рестАран, коля, ты уже АбгАрел", оставляя после себя на песке недогрызанные кочаны кукурузы, шелуху от семечек и пустые одноразовые стаканы. Слава Украине!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus