USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Росія випробувала в окупованому Криму турбіну Siemens

29 Червня 2018 17:29
В окупованому Криму Росія провела випробовування турбіни Siemens. Таким чином Росія наближається до можливості запуску турбін та початку їх використання для виготовлення електроенергії для окупованого Криму.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на агентство Reuters.

Як вказується, відповідну заяву зробило Міністерство енергетики РФ. Зазначено, що це перші випробовування виготовленої у Німеччині турбіни, яка встановлена в окупованому Криму всупереч санкціям Європейського союзу.

У міністерстві окупантів заявили, що турбіна успішно пройшла тест на одному з двох нових енергоблоків поблизу окупованого Сімферополя.

Експерти прогнозували, що Росії буде складно активувати турбіни та програмне забезпечення без допомоги консультантів Siemens. Попри це у компанії Siemens заявили, що тестування сталося без їх згоди.

Нагадаємо, на початку липня з'явилась інформація, що на станціях в окупованому Криму планують встановити турбіни німецького концерну Siemens. Історія одразу ж викликала чималий резонанс. Німецький концерн Siemens визнав, що його продукція (газові турбіни) потрапили до окупованого Криму в обхід санкцій. Згодом Siemens подав позов до Арбітражного суду Москви щодо цих поставок. Проте 20 серпня російський суд відмовив в арешті турбін Siemens.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 29 Червня 2018 17:48
а потім без згоди сіменса приїдуть їхні специ для пусконаладки
11 Показати IP 29 Червня 2018 21:21
І що ж виходить нас кинули знов ?
ігор луцький до 11 Показати IP 29 Червня 2018 21:39
Ні ,не кинули.Культурно послали.
Степан (Крымчанин) Показати IP 29 Червня 2018 23:19
Фахівці Сіменса регулярно відвідувають Крим. В Республіканської лікарні (Сімферополь вул Тітова) в 2015 році встановлено обладнення МРТ фірми Сіменс. Пуско-наладочні работи, сервісне обслуговування проводять німці. В Крим вони добираються через Москву. Я особисто з ними зустрівся весною цього року коли проходив обстеження хребта. З розмови з лікарями, яки обслуговують це обладнення, повідомили що німецьки інженери раз в півроку контролюють стан обладнення. Контракт підписано на 5 років. "Санкції" це слово для дурних.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus