USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скандал зі стадіоном на 145 млн: депутат Ківерцівської міськради складає мандат, бо проти дій мера

21 Серпня 2023 18:12
Депутат Ківерцівської міської ради Ігор Мисковець заявив, що складає повноваження, бо не згодний із антигромадськими діями керівництва міської ради.

Про це він сказав у відеозверненні 21 серпня.

Нагадаємо, раніше міськрада у Ківерцях оголосила тендер на будівництво стадіону з біговими доріжками за 150 мільйонів гривень. Проте після розголосу та скандалу торги скасували. Але, як стало відомо 21 серпня, мерія Ківерців все ж уклала угоди на 145 млн для будівництва стадіону.

Читати ще: Можна було купити 6 тисяч дронів: мерія Ківерців все ж уклала угоди на 145 млн для будівництва стадіону

У відеозверненні депутат та перший заступник міського голови наголосив, що зараз громада має багато нагальних потреб, які потребують вирішення, а те, що зараз робить міськрада, політик не розділяє та не хоче нести спільну відповідальність.
«Шановна Ківерцівська громадо, у звязку з останніми резонансними антигромадськими подіями Ківерцівської міської ради, які я не розділяю та не можу допустити підтримку таких дій, я прийняв рішення про складення повноважень депутата міської ради. Хто знає мене та мою діяльність, той розуміє, скільки я зробив для громади. Шкодую, що не встиг усе завершити. У нас є досить багато нагальніших проблем, ніж стадіон: питання сміттєзвалища, водопостачання, водовідведення, якими необхідно займатися першочергово. Але перше і основне завдання – перемога. Якщо її не досягнути, то ми не матимемо тих благ і не буде кому ними тішитися. Я не збираюся розділяти відповідальність з керівництвом міськради, а тому подав заяву про складання своїх повноважень», – заявив Ігор Мисковець.

Як додав, заява про складання мандата уже підписана те лежить у міській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
! Показати IP 21 Серпня 2023 18:33
То не Ви складайте, а піднімайте людей( я думаю таких багато) і нехай мер складає !
Сергій Показати IP 21 Серпня 2023 19:21
Хай деребанять гроші,все добре,зелені рулять!
Зелений до Сергій Показати IP 21 Серпня 2023 22:21
Зелені- це як розуміти? Мер Ваш - з Волині? З Волині. Ківрчанин? Ківрчанин. Хто його обрав на посаду? Жителі Ківерців. То кого треба винити що такий обранець ківерцівському громади виявився чортом?
Історія. Показати IP 21 Серпня 2023 19:45
І так по черзі решта
Обманутий ківерчанин Показати IP 21 Серпня 2023 20:36
Треба було не повноваження депутата складати а подати у відставку як перший заступник міського голови. Мандат депутата йому від народу, інтереси якого він зобов'язувався представляти. Не підтримуєте дії міського голови то об'єднайте навколо себе однодумців і переходьте в опозицію. На мою думку такий поступок це як просто ухилення від відповідальності...
12 до Обманутий ківерчанин Показати IP 22 Серпня 2023 14:11
Не просто ухилення від відповідальності, а прагнення посісти в крісло мера, якщо того раптом таки « подінуть» , а якби склав повноваження зама голови, то така перспектива б йому не світила! Іншими словами занадто дешевий піар і не більше.
Фінагент Показати IP 21 Серпня 2023 22:03
Хитра заява! Підписав не як депутат, а як голова фракціїїї, щоб одразу поновитись. Дешевий піар. Як депутат може предявити позов у суд і рішенгя про виділення коштів на стадітн скасують. Це реальниц, а не дутий крок. Всі вони там замазані.
посторонній Показати IP 22 Серпня 2023 04:57
Мисковець не правий на 100%. Спрацював хуторянський принцип "моя хата скраю...". Навіщо відповідати!? Нехай хтось інший відповідає. А я - голову в пісок, як страус. А де принцип: "Якщо не я, то хто ж?". А Ковальчук шукає проблем на дупу. Він вже їх знайшов. Хоче вбити два зайці - отримати відкат і "увійти в історію". Селюк забацаний. В історію можна увійти і можна влипнути. Частіше трапляється друге. Не враховує, який сьогодні стан у країні. У цій ситуації на нього є багато важелів впливу, тільки немає кому зайнятись. Там, очевидно, усі депутати - мисковці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus