USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Російські канали обманюють громадян

2 Березня 2014 16:16
Російський "Первый канал" розповідає про "посилення потоку мігрантів з України до Росії", а ілюструє ці повідомлення чергами авто на кордоні з Польщею.
Відповідний сюжет був показаний в ефірі в неділю, - інформує Українська правда.
Як повідомляється в сюжеті, за останні два тижні "втікаючи від безладів" з України в Росію утекло уже близько "140 тисяч людей".


При цьому у сюжеті показані черги авто на пропускному пункті "Шегині—Медика", який знаходиться на кордоні України та Польщі.
Як написав громадський активіст Віталій Уманець, на українсько-російському кордоні все спокійно, ніяких черг чи ажіотажу не спостерігається.

Як відомо, в останні дні більшість російських ЗМІ поширюють масу неправдивих повідомлень про ситуацію в Україні.
Зокрема їх зловили на брехні про те, що українські військові у Криму масово складають зброю і приймають російське громадянство.
Натомість у керівництві ЗСУ запевнили, що усі військові у Криму вірні своїй присязі і будуть відстоювати інтереси українського народу до останнього набою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
121 Показати IP 2 Березня 2014 16:25
Позорище РФ
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 16:39
позорище. януковича, лукашенко, путина - всех ждёт участь диктаторов. пора славянским странам переходить из феодального и крепостного века в нормальное общество
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 16:41
ага а українські говорять тільки правду,тільки яку ...правого сектору?чи майдаунів?ви що з глузду з"їхали
Анонім до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 16:44
видела выступление Садового ? ну и как тебе? реальный фашист оказался янукович, который отдавал приказы стрелять в людей и путин такой же фашист
Анонім до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 17:25
Це Садовий сказав що Янукович віддавав прикази стріляти? То хто тоді фашист? Янукович якраз таки і не віддавав такі прикази взагалі. В інтернеті зараз повно є правди. Вор - так! Але не вбивця. А якщо хочете знайти вбивць то почніть аналізувати ситуацію. В інтернеті вже навіть з'явилися свідчення чому тоді розганяли студентів на майдані. Що наші, що російські ЗМІ цього ніколи не покажуть і не опублікують, бо комусь це не вигідно. Спеціально не хочу давати посилання на ці ресурси, аби заради правди ви самі почали шукати та аналізувати, а не слухати те що вам в вуха кладуть!
ничего до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 17:43
ничего, ничего, путинский фашизм скоро падёт, ищи уже другую работу
ы до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 21:04
А кто отдавал майданам приказ стрелять в милиционеров и 18 летних пареньков из ВВ? Кто ответит за 20 убитых силовиков? Кто ответит за бойца беркута которому выдавили глаз и отрезали руку привселюдно?!!
мв до ы Показати IP 2 Березня 2014 21:39
як завжди у них знайдеться відповідь... це російські провокатори.. У них херой це з бітою і маскою на морді, який купив військовий біілет і ходить проголошує фашистські лозунги
Бульба Показати IP 2 Березня 2014 21:37
Собрались однажды на Майдане: послы США, Франции, Испании, Германии, Дании; помощник госсекретаря США Виктория Нуланд; американские сенаторы Крис Мерфи и Джон Маккейн; министр иностранных дел Германии Гидо Вестервелле; верховный представитель Европейского союза по иностранным делам и политике безопасности Кэтрин Эштон; бывший президент Грузии Михаил Саакашвили; министр иностранных дел Голландии Франс Тиммерманс; европарламентарий Яцек Протасевич; министр иностранных дел Литвы Линас Линкявичюс; спикер сейма Литвы Лорета Граужинене; бывший премьер-министр Польши Ярослав Качиньский; сенатор Чехии Яромир Штетина - и… обвинили Россию во вмешательстве во внутренние дела Украины!
Иван Гонта Показати IP 2 Березня 2014 22:09
BBC целый день показывают ту же "неправду"??? Со взглядом изнутри - берут интервью у беженцев, распрашивают пограничников с обеих сторон.. Ага.. Вставили картинку, что под рукой была, нерадивые видеоинженеры - есть повод для обвинений во лжи)) Убогие "люстраторы", займитесь делом! Весь мир видит ВСЕ, очнитесь и поймите!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus