USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Російських «тітушок» на кордоні виловлюють з собаками

3 Березня 2014 17:50
З метою недопущення в'їзду в Україну з території Росії організованих груп, які можуть брати участь у заходах екстремістського характеру на території України, у пунктах пропуску проводиться посилений прикордонний контроль і відповідні заходи.

Про це повідомили у Відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України, передає УНІАН.

Під час перевірки документів у всіх громадян РФ прикордонники проводять опитування про мету запланованого перебування в Україні. Всі автотранспортні засоби, які в'їжджають в Україну, піддаються поглибленому огляду із залученням службових собак і необхідних технічних засобів прикордонного контролю.

Такі ж заходи проводяться в залізничних пунктах пропуску. Здійснюється опитування учасників міжнародного руху та поїзних бригад про категорії осіб, які можливо слідують для участі у заходах дестабілізаційного характеру.

2 березня ввечері прикордонники Донецького загону не пропустили в Україну трьох громадян Росії.

Одного росіянина прикордонники перевірили в пункті пропуску «Іловайськ». Чоловік їхав поїздом з Єкатеринбурга до Сімферополя. Прикордонники з'ясували, що він є офіцером запасу морської піхоти Російської Федерації.

Ще двох росіян, які їхали в Україну на автомобілі «Тойота», затримали в пункті пропуску «Новоазовськ». Причиною заборони на пропуск стала відсутність коштів для перебування в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бульба Показати IP 3 Березня 2014 18:05
А з Польши завозят Чечено-Сирийских боевиков.
Не пускать Показати IP 3 Березня 2014 18:42
Офицеров запаса ЗС Украины тоже за границу можно не выпускать? А белобилетников, типа Гуся?
Марічка Показати IP 3 Березня 2014 19:29
Росія, яке це бридоття. Це не Ленін, Сталін, Путін повинні в міліонах жертв — це російський народ такий, коли вони нажеруться тією землею.
Тук-тук Показати IP 3 Березня 2014 21:30
Сезон полювання на пар*шних тролів(диверсантів в умовах воєнного часу) відкритий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus