USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За час роботи на Росію Манафорт міг отримати до $100 млн, – ФБР

23 Серпня 2017 08:17
Слідчі працюють над підтвердженням інформації про те, що політичний консультант Пол Манафорт і консалтингові фірми, які він очолював, за десятиліття заробили від 80 до 100 мільйонів доларів від промосковських українських і російських клієнтів, - передає РБК.

Про це повідомляє Miami Herald, посилаючись на два джерела, знайомі з розслідуванням. За словами джерел, у спеціального радника ФБР Роберта Мюллера підвищений інтерес до складної фінансової картини Манафорта. Зокрема, він намагається встановити, чи зміг Манафорт ухилитися від податків або брати участь в будь-яких схемах відмивання грошей.

Розслідування зосереджено на тому, чи допомагав хтось в кампанії Дональда Трампа втручанню РФ у вибори американського президента.

"Якщо виявиться, що Манафорт порушив податкове законодавство і закони про розкриття інформації в зв'язку з його іноземним доходом, то він може зіткнутися з істотним терміном тюремного ув'язнення і великими штрафами", - сказала колишній федеральний прокурор і виконавчий директор закону Колумбії Дженніфер Роджерс.

Раніше видання Politico повідомляло, що в НАБУ відмовилися коментувати розслідування ГПУ про розкриття інформації по Манафорту
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 23 Серпня 2017 09:38
Отак от! Іще одного паРашинського пацюка беруть за одне місце.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus