USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Генеральський бордель»: клієнти розповіли, як у центрі Луцька працює дім розпусти

13 Лютого 2020 11:52
У центрі Луцька в приміщенні, яке перебувало на балансі МВС, працює дім розпусти. Під прикриттям салону краси «Юнона» діє цілодобовий салон інтимного масажу. Цей заклад еротики та задоволення існує, як розповідають джерела у правоохоронних органах, під покровительством генерала, начальника Нацполіції області Петра Шпиги.

Щоб перевірити таку інформацію, до інтимного закладу завітали журналісти телеканалу «Аверс».

Незважаючи на те, що стрілки годинника показували першу годину ночі, охочих до насолоди чоловіків не бракувало, адже усі дівчата були зайняті. А спокій жриць насолоди пильнувала охоронна фірма.

До так званого салону краси «Юнона» журналісти завітали у розпал робочої ночі.
«Цей салон, який нібито є салоном краси, насправді надає зовсім інші послуги. Тут пропонують інтимний масаж. На сайті закладу величезне еротичне меню, яке вражає різноманіттям. Клієнт може замовити одну, дві і навіть три оголених красуні, які пікантними пестощами доведуть чоловіка до вищого піку задоволення. Щоправда, в інтернеті салон називається не «Юнона», а «Карамель». Ціна за годину еротичних втіх коливається від 500 до трьох тисяч гривень», - йдеться у сюжеті.

Коли ж журналісти зайшли у приміщення закладу, то деякі дівчата у кімнатах були з клієнтами, інші очікували на наступного покупця інтиму. Побачивши камери, еротичні трудівниці в халатах та у верхньому одязі стрімголов вибігли через парадний вхід. Решта виводили клієнтів через задні двері.
На місце події журналісти викликали поліцію та слідчо-оперативну групу.

«Незрозуміло, чому салон інтимного масажу «Карамель» працює під фейковою вивіскою. Та ще й цілодобово. Якщо усе законно, то чому дівчата втекли з закладу, коли туди навідалися журналісти. Крім того, у приміщені зафіксували бар з елітними напоями. А ще в камеру потрапив білий порошок з виведеним на ньому сердечком», - розповідають у сюжеті.
Охоронці, які прибули у заклад, побачивши камеру, також накивали п’ятами.

А от поліцейських, які прибули на виклик журналістів, чомусь найбільше цікавило, як вони потрапили у заклад і що саме встигли відзняти.

Ще дивніше повела себе слідчо-оперативна група, у складі якої був старший слідчий в особливо важливих справах Головного управління Нацполіції Волині Петро Грудецький.

«Попри те, що до «Юнони» прибули такі серйозні правоохоронці, вони заявили, що не мають повноважень для припинення діяльність салону. Стражі порядку та закону навіть не перевірили жодної кімнати у закладі. А також не з’ясували, що тут роблять дівчата, хто власник приміщення, чому продаються алкогольні напої та чи є у приміщенні наркотики.

А найбільше здивував такий аргумент – статевого акту не зняли, тож інтиму нема. Мовляв, як доведете», - розповідають журналісти телеканалу.

Але, щоб полегшити роботу поліції і таки розсекретити спектр послуг, вони зустрілися з клієнтами салону. І докладно розпитали у них про нічних метеликів з Юнони-Карамелі.

У той час, як журналісти штурмували публічний дім, на дворі відбувалися не менш цікаві дії. Адже розвозити жриць кохання приїхав джип у супроводі двох поліцейських екіпажів.

Інформацією про цей заклад журналісти поліцію не здивували, адже ще два роки тому повідомляли правоохоронцям, що у закладі «Карамель» продають інтим. Про це телефоном повідомили особисто начальнику Нацполіції Волині Петру Шпизі. Тоді головний поліцейський Волині відзвітував, що вони тримають усе під контролем.

«Як бачимо, не збрехав. Усе під контролем. Минуло два роки, а салон досі процвітає», - резюмують наостанок журналісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
Kolyan Показати IP 13 Лютого 2020 12:14
Чого ви до**ались до тих дівчати... Краще запитайте мерію, для чого вони паркоматів неробочих понаставляли старого зразка, в центрі міста, перед туристами соромно, коли вони намагаються оплату зробити.
Анонім до Kolyan Показати IP 13 Лютого 2020 15:00
Все вони там робочі, просто "автопарксервіс" тримає їх вимкненими бо їм не вигідно всю готівку офіційно пропускати через паркомат (він же касовий апарат), який всі чеки і денні звіти відправляє у податкову.
Луцьк Показати IP 13 Лютого 2020 12:20
Журналістам respect, поліція - ПОЗОР
1 до Луцьк Показати IP 13 Лютого 2020 15:31
"У той час, як журналісти штурмували публічний дім, на дворі відбувалися не менш цікаві дії. Адже розвозити жриць кохання приїхав джип у супроводі двох поліцейських екіпажів." і тут РАПТОВО вимкнулися всі телефони, здохла відео камера і перестали працювати ліхтарі на вулиці, бо ж де ж таке не зняти щоб мати пруфи?
Петро до Луцьк Показати IP 14 Лютого 2020 08:16
Як були "мусора", так і залишились кришувальщиками криміналу. (Зате "моя нова поллюція"!)
Оля Показати IP 13 Лютого 2020 12:21
найбридкіше читати коменти у Фб - це Шпизі за те що він з народом. Ви якісь неадекватні чи що? Головний поліцейський переступив закон і кришує бордель, але він хай працює, бо поліцейський переступає закон ще й прикриваючи купку бариг, які не хочуть переїхати в інше місце і хочуть продовжувати срати під замком Любарта
АС Показати IP 13 Лютого 2020 12:23
Скучно журналістам
Олег до АС Показати IP 13 Лютого 2020 13:07
Так це ж очевидно, історію з салоном підняли тільки завдяки подіям на ринку.
рижик Показати IP 13 Лютого 2020 12:24
зараз базарники ще побіжать захищати бордель і перекривати дороги, бо проституток Шпиги позбавляють робочих місць і журналісти не дають, як і їм спокійно працювати.
Сі Показати IP 13 Лютого 2020 12:39
Пора генералу у відставку. поліція працює погано. Наркоторгівля процвітає, немає безпеки у місті.
Анонім Показати IP 13 Лютого 2020 13:10
От ця ситуація показує все що відбувається в правоохоронних органах, чому ще Шпига не на лаві підсудних?
Олександр Показати IP 13 Лютого 2020 13:12
А нас в місті проблем окрім салону вагон. Нема чим зайнятись журналістам. Салон працює, дівчата заробляють, клієнти задоволені. Навіщо порушувати гармонію.
борец за нравственно до Олександр Показати IP 14 Лютого 2020 08:10
уже несколько тысяч лет боремся, а люди взяли себе себе привычку членом и в живого человека тыкать) позор
Я Показати IP 13 Лютого 2020 13:20
Не Луцьк, а якесь Чикаго... Як не перестрілки, то підпільні борделі..
Земляк Показати IP 13 Лютого 2020 13:25
Це тільки квіточки. Роботу поліції роблять усі крім самої поліції.
Антидепресант Показати IP 13 Лютого 2020 13:42
Заклад який створює проблеми для містян - потребує закриття. Тут інша ситуація, хоча і не проста. З вигляду даний заклад допомагає втомленим фізично і психологічно громадянам розслабитись і відпочити, і можливо не становить суспільну небезпеку. Якби це було не так, то він давно був закритий як не одними то іншими органами. Мабуть там існують певні обмеження і рамки в роботі закладу в тих межах які не переступають закон. Хіба це крімнальний злочин? Фактів злочину виявлено не було. А якщо там немає порушень, то нехай собі там співають, танцюють, чи масажують.Чи може краще щоб талановиті молоді кадри за кордоном реабілітаційний та відновлюючий масаж практикували?
1 до Антидепресант Показати IP 13 Лютого 2020 14:23
По ходу проблема, что все нелегально. Проституцию легализовать.
Аяй. Показати IP 13 Лютого 2020 13:45
Чого ця журналістка приперлась? Заважати роботі правоохоронним органам працювати? Вони в тому салоні перевіряють своїх чи витримають довго цей масаж .На носі вибори в ОРДЛО .
**** Показати IP 13 Лютого 2020 13:46
Петюня красава, кргом з народом, і на базарі і в домі розпусти.
Татарин обрізаний Показати IP 13 Лютого 2020 13:57
Терміново прошу контакти установи !!!
Йдемо до Європи Показати IP 13 Лютого 2020 14:18
Давно треба легалізацію. Німеччина, Нідерланди, та інші країни давно це зробили і наповнюють бюджет. А в нас тільки штрафи на все піднімати вміють. Є попит, буде й пропозиція. Питання тільки, чий гаманець наповнюється.
Павлик Морозов Показати IP 13 Лютого 2020 14:50
Молодці поліціянти. Беруть приклад з базарників старого ринку та на всю катушку займаються підприємницькою діяльністю. І саме головне не побоюються, що може закінчитись все це як у кіно, хтось із завербованих клієнтів чи тих самих, що надають послуги негласно зробити зйомку групового сеансу та викласти відео у соцмережі.
Молодці Показати IP 13 Лютого 2020 16:01
А журналісти так смакують сюжетом аж причмокують. Професіонали!
Сєрдцу нє прікажєшь Показати IP 13 Лютого 2020 17:37
Любовний трикутник : поліція - базар - бордель !
Ернест Показати IP 13 Лютого 2020 18:25
Дикунство. Хочуть люди утіхи, то нехай кохаються. Зробіть це легально. В світі це нормально ще й бюджети гроші на цьому заробляють, а в нас аморально. Тому й так живемо з високими моралями і голими дупами. То ж там не вбивають, не крадуть. Можливо, комусь це допомагає для здоров'я. Заборони на реалізацію здорових природних бажань нормальними людьми сприймаються нейтрально. Це заважає тільки людям із проблемами в головах.
Ввв Показати IP 13 Лютого 2020 19:26
По ходу вся країна бордель...а Ми з Аами учасники... Печалька...
Нононо до Ввв Показати IP 14 Лютого 2020 09:39
Підбирайте слова! Не бордель, квартал ... ще більша печалька ...
Досить. Показати IP 14 Лютого 2020 19:14
Знову приплели Фопів Старого ринку!Невже тобі стане легше,якщо людей вивезуть в поле Боратинської ОТГ.Звідки в тебе стіль злоби?
Вйо Показати IP 14 Лютого 2020 23:40
Нарешті нашому титаніку-Шпигусі прийшов п-і-с-е-ц-ь! Добізгнесувався... Кажуть, якщо не напише рапорт сам, то без пенсії!
Волинянка Показати IP 15 Лютого 2020 00:22
Чекаємо коментарів від прес-секретарки поліції Олі Бузулук, шо це ніякий не бордель, а гурток народної творчості, де дівчата співають і хрестиком вишивають. Хай ше не забуде прорекламувати заправки WOG і "Супернову", які вона піарить будучи на державній службі. А ще хай за чоловіка свого розкаже, який побив її колись найкращу подругу Надю. Чого на нього кримінальної справи нема?
Я Показати IP 15 Лютого 2020 09:17
Мусарила є Мусарила, волчари позорні
Я в шоці Показати IP 16 Березня 2020 10:07
Обуренню немає меж, і без мата нереально важко це писати, бо бомбить по повній програмі. Ну що задоволелі? Закрили цей заклад. Хто вас просив туди лізти? Кому він так заважав? По всій країні є такі чудові заклади чим Луцьк гірший? Чого скрізь нормальні люди, а для лучан це чогось сенсація

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus