USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Савченко у Луцьку: про українське бидло, Антимайдан та бісер перед свиньми

8 Серпня 2016 12:59
Депутат Верховної Ради, колишня військовополонена Надія Савченко, чию постать в українському політикумі обговорюють нині чи не найактивніше, останнім часом не зникає зі шпальт ЗМІ – її заяви про вибачення перед мешканцями Донбасу, співпрацю з так званими «ЛНР» і «ДНР» та радикалізм декілька разів ставали причинами гучних скандалів.

Гості фестивалю «Бандерштат» мали годину для живого спілкування з Надією, проте його виявилось мало, аби всі охочі могли задати питання. Журналісти Інформаційного агентства Волинські Новини вибрали головні тези з виступу Надії Савченко у Луцьку.

ЧИТАТИ ЩЕ: САВЧЕНКО НА «БАНДЕРШТАТІ». ВІДЕО

«Вина влади в тому, що люди – бидло»

Влада і збройні сили мали захищати український народ, ще з початку анексії Криму. Що стосується мешканців сходу України, то люди не виїжджають навіть за межі свого району. Звідси і стереотипи про ненависть до «східняків» у Львові. Надія Савченко заявила, що вина влади в тому, що народ - бидло. Свого часу з Донбасу виселили українців, але навіть після розпаду СРСР влада не намагалася домовитися з людьми.

Пробачення перед терористами

Нещодавно ЗМІ облетіла новина про те, що Надія Савченко впевнена, буцімто, українцям доведеться вибачатися перед жителями Донбасу, що викликало хвилю обурення українців. Під час візиту до Луцька та пояснила, що мала на увазі. Мовляв, якщо матір, яка втратила одурманеного російською пропагандою сина на війні, говорить, що «нам ділити нічого», то яке право мають «в’якати» ті, хто нічого не втрачав на цій війні.

ЧИТАТИ ЩЕ: САВЧЕНКО ЗАЯВИЛА, ЩО НЕ ДОВІРЯЄ ТИМОШЕНКО

«Антимайдан стояв за цінності Майдану»

Антимайдан стояв за гроші, якщо довго з ними говорити, то вони про це самі кажуть. А також зізнаються, що стояли на Антимайдані за гроші і ходили їсти на Євромайдан. Зі слів Савченко, за гроші Антимайдан відстоювали цінності Євромайдану: і ті, і ті хотіли децентралізації, тільки перші не хотіли в ЄС і спілкувалися російською мовою.

«За цю чортову, безтолкову, саму політизовану війну проти Росії, на жаль, більше питань буде до нашої влади»

Савченко заявила, що питання про те, як звільнити Крим та Донбас – риторичне і відповіді на нього не знає ніхто. І додала, що не стане «плескати язиком». Натомість зауважила, що завжди треба бути напоготові, навіть Волині. «Стратегію і тактику краще втілювати, ніж говорити про неї», - каже Надія.

ЧИТАТИ ЩЕ: САВЧЕНКО ПРИЇДЕ НА СУД НАД ВОЛИНСЬКИМИ ГЕРОЯМ

«Я не прошу бути владою. Мені за два місяці це остогидло. Це важко, якщо хочеш дійсно щось робити для людей. Зробіть так, щоб більше не було влади», - каже Савченко та розповідає про концепцію народного державотворення.

Також заявляє, що після закінчення війни більше питань буде до української влади, ніж до Росії.

«Ленін казав, що суспільство має мати таку законодавчу базу, в якій і кухарка могла б управляти державою. Щоб закон був прозорий і простий», - каже Савченко та вчергове додає, що дуже хоче, щоб до влади її більше не обрали.

Натомість такі твердження Савченко суперечать одне одному, адже зовсім нещодавно вона заявляла, що «не хоче, але повинна» стати президентом. При цьому вона казала, що для наведення порядку Україні потрібна диктатура: «Треба стати таким диктатором, який має все в своїх руках. Для того, щоб повернути цю владу народу і зробити так, щоб більше ніколи влада у народу не забрали».

Разом з тим, після таких гучних заяв Савченко говорила, що все ж не бачить можливості змінити ситуацію в Україні в разі обрання її президентом.
Про підтримку Беркуту на Майдані

Коли Савченко попросили прокоментувати відео з Майдану, яке стали поширювати тільки зараз, де вона знаходиться за лінією умовного розмежування поруч з Беркутом, жінка вкотре заявила, що все розповіла у своїй книжці, яку видала ще у 2015 році, утім коли питання пролунало вдруге, вона таки пояснила ситуацію.

З її слів, 19 січня були бої на Грушевського. Там вона нібито зупинила Правий Сектор і «ультрасів», які «втомились танцювати на Майдані і хотіли в бій». Тоді Беркут прикривали бійці внутрішніх військ, які стояли в проході. Савченко виправдовується, що це курсанти, яким було по 18 років. І коли почали кидати бруківку, якийсь дід побачив, що летить вона не на Беркут, а у ВВшників, почав зупиняти їх. І коли в цього діда потрапив камінь, ВВшник закрив його щитом і вивів у сторону.
«Я не захищала Беркут, а цих хлопців», - пояснила Савченко

Разом з тим, зі слів Надії, аналогічна історія трапилась, коли Беркут вихопив чоловіка з натовпу мітингувальників та лупцював. Тоді один з беркутівців закрив собою чоловіка. Саме за це, а також за те, що вона самотужки винесла гранату, яка не розірвалась, беркутівці Савченко і не чіпали.

«Вірити мені, чи не вірити – діло ваше. Знайдіть людей, які були зі мною на Майдані. Я не буду метати бісер перед свинями», – резюмувала Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
*УТІН... Показати IP 8 Серпня 2016 13:11
А КОЗАЧКА ТО ЗАСЛАНА...
Олег до *УТІН... Показати IP 8 Серпня 2016 19:28
Сумбур в голове. Какое мышление, такая и речь. Мне жаль ...
Анатоль_ Показати IP 8 Серпня 2016 13:12
Надія, усі справжні волинськи патріоти-за тебе! Разом до перемоги!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 8 Серпня 2016 13:58
Нововолинський троль.Як йдеш оглядайся))))))
Толік Показати IP 8 Серпня 2016 13:17
Хто цю д*ру запросив в Луцьк????
Доктор Показати IP 8 Серпня 2016 13:18
Бліін, ну це жесть. І таки вона права - сидить стадо свиней, розвісило вуха і внімає опуси божевільної. Люди самі себе не поважають - хто ж нас поважати в світі буде. Таки правда - який народ - такі герої.
Егей Показати IP 8 Серпня 2016 13:25
Що, свинi, зловили?
лучанин Показати IP 8 Серпня 2016 13:47
а за який рахунок ця голодуюча приїхала в Луцьк і тут проживала, цифри в студію
Анонім Показати IP 8 Серпня 2016 13:53
Навіщо її притягнули в Луцьк?
Дьодік Показати IP 8 Серпня 2016 14:23
Для чого піарити цю д*репу?
Марс Показати IP 8 Серпня 2016 14:34
ох, краще б ти, Надюха, мовчала... а то, як відкриєш рота, то ....
Цап Показати IP 8 Серпня 2016 14:38
А хтось на цих свинях капусти настриг
волинянин Показати IP 8 Серпня 2016 14:45
Заслана чи ні, покаже час, але коли піде на президента треба підтримати, бо в тому олігархічно-чиновницькому кодлі це буде свіжа кров зі своїм, нехай примітивним мисленням і непередбачуваними діями. непередбачуваними для тих у кого рильце в пушку, а для простих...то тим уже передбачувати нічого. згадайте Польщу і Леха Валенсу...Може після "непередбачуваної" і в нас стане як у Польщі...
Лучанка до волинянин Показати IP 8 Серпня 2016 15:55
Якщо зовсім не маєте мізків - підтримуйте цю шм*р* продажну, але не агітуйте йнших! Валенса є величина, а ця чудо в пірї - тупе і нещире.. Бридота...
Анонім до волинянин Показати IP 8 Серпня 2016 17:03
Може стане, може не стане, може олігарха виберем - бо він вже набрався і красти не буде, може бідного виберем - бо він знає шо таке бідність і красти в бідних людей не буде, може лівого, може правого, може іноземця і т п. Шановний, шось таке робиться в твоїй і твоїх братів по вірі "Свідки святої савченки" в головах. Воно і не дивно, з таким предводітєльом, бо думати в такому ракурсі можуть лише люди які ще менш адекватні за свого "пастора", а адекватність святої наді під великим знаком питання. Через це, під час чергових виборів, неважливо куди, крім предявлення документа, що посвідчує особу, треба ще вимагати довідку, що в людини нема психічних розладів і після цього видавати бюлетень.
небайдужий до волинянин Показати IP 8 Серпня 2016 19:35
козел ти "волинянин". Можливо і бомжа в президенти, або ще якесь мурло?Ти хоч, дурню, представляєш собі що таке посада президента. Невже це місце для таких йолопів як Савченко і їй подібних.
віра Показати IP 8 Серпня 2016 15:36
Не треба,журналісти, вибирати тези..... Люди мають вуха, очі, а потім розум, щоб розібратись у почутому і прочитаномуі побаченому!!! *Комусь * дуже вигідно представляти цю людину в такому світлі...........?...
Савчик Показати IP 8 Серпня 2016 15:43
Хто цю б*чку сюди привіз. Якщо нам ще по 5 Савченків Поросюків і Грищуків,то не буде кому Україну в цивілізованому Світі представляти.
Савчик Показати IP 8 Серпня 2016 15:45
Голодує вона, в сра....і ширша ніж в плечах.
Микола до Савчик Показати IP 21 Вересня 2016 12:59
Савчику, якщо ти хоч трохи кумекаєш в жінках, то за природою так і повинно бути.
Анонім Показати IP 8 Серпня 2016 16:43
В адресу Савченко одні образи. Хіба вона не вірно говорить? Чи вам подобається, що зараз діється на сході. Ви ж самі бвчите, що в людей, які там живуть, інший менталітет. Їх всіх же не переб'єш. А що ж тоді робити? Чи далі вдавати, що воюємо. Кожного дня втрачати по 1-2 хлопця і робити вигляд, що стримуємо якусь там навалу, а насправді ціною людських життів заробляти гроші і сворювати димову завісу для своєї некомпетентності.
Анонім до Анонім Показати IP 8 Серпня 2016 17:12
Друже, нехай вона збере матерів солдат, яких поклали, коли вони цю д*ру хотіли витягнути, бо воно попленталось десь (накази їй до дупи) і їм розкаже, що і як треба робити. Не їй вирішувати. ЇЇ справа, це розробка стратегії світового укладу, разом з Наполеоном, в палаті номер 6.
УКРАЇНКА до Анонім Показати IP 16 Серпня 2016 14:23
ТРЕБА ЗАКІНЧУВАТИ ВОЮВАТИ. А ПОЧИНАТИ РОЗБУДОВУВАТИ КРАЇНУ. 25 РОКІВ НЕКОМПЕТЕНТНІ КЕРУЮТЬ КРАЇНОЮ НЕ ЖИВЕМО А ВІДЖИВАЄМО.
мир до УКРАЇНКА Показати IP 6 Вересня 2016 16:05
правельно хоть один толковий чоловік
лучанка Показати IP 9 Серпня 2016 17:21
я такого політика ще не бачила в Україні. Стидоба. Щоб в нашій гарній Україні були такі дурні політики. Навіть моя дочка одинадцятикласниця говорить краще як це йопало. Вона на людей дивиться як звірина. Ще питають про її чоловіків. Та вона сама як мужик. Де там жінка?
Перехожий Показати IP 9 Серпня 2016 17:55
Шось ви надто серйозні… Кожен народ повинен мати ту владу, на яку заслуговує! Голосуйте з Надію Савченко! Вона не підведе, свині!
Перехожий Показати IP 9 Серпня 2016 18:19
Щось ви надто серйозні… Кожен народ повинен мати ту владу, на яку заслуговує! Надія Савченко не підведе! :D
петро Показати IP 9 Серпня 2016 23:52
Вона страждає роздвоєнням особистості.Ось така біда
iрина Показати IP 10 Серпня 2016 09:28
Несе повний бред, нехай краще розкаже як потратила в полон повирте це дуже цикава история.пишла купляти самогон и потратила на сепарив,а з нет зробили мать героиню.вона и до полону такою була.таких политики в нам не треба.
Юрій Показати IP 10 Серпня 2016 18:38
Дивно, що Савченко не знала командира роти Лапіна.
Шут. Показати IP 17 Серпня 2016 21:45
"При дворі"- держали Шутів. Тільки від них, можна було почути правду... При цьому всім було цікаво!
Резон Показати IP 24 Серпня 2016 14:36
Савченко цитує Леніна юним бандерівцям,оце більшовичка)))))))) Це зайве свідчення того,що комуністичні ідеї незнищенні,до них примазуються всі,навіть вороги
бабочка Показати IP 1 Вересня 2016 21:33
Савченко в призеденти? Та вона невмие говорити по украинськи.Послухайте ии бредню.Политик.За курми ий доглядати.
Майк Показати IP 21 Вересня 2016 00:09
Та не розвинута вона, немає нам чого просити пробачення, вже краще взагалі без Донбаму і Луганськ.
паромщик до Майк Показати IP 5 Жовтня 2016 01:28
правду кажеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus