USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ проводить обшуки у кабінеті першого заступника Садового

17 Листопада 2016 11:20
Кабінет першого заступника міського голови Львова Віктора Пушкарьова обшукують представники СБУ, - повідомляє ZAXID.NET.

Причини обшуку наразі невідомі. Представники СБУ відмовляються спілкуватись з журналістами, до кабінету першого заступника мера Львова нікого не допускають. Сам Віктор Пушкарьов перебуває у кабінеті.

У ці хвилини також триває обшук у кабінеті начальника управління житлового господарства Львівської міськради Юрія Гольця, якого вранці затримали під час отримання хабара.

Зі слів Юлії Галущак, речниці Військової прокуратури Західного регіону, обшуки у кабінетах Віктора Пушкарьова та Юрія Гольця відбуваються у рамках розслідування однієї справи. Якої саме - Юлія Галущак наразі відмовилась говорити.

Як повідомляє видання "Львів-news", сьогодні працівники військової прокуратури затримали начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Юрія Гольця за підозрою в отриманні хабара розміром 90 тисяч гривень.

Зазначається, що джерела в правоохоронних органах повідомили буцімто Голець вимагав 800 тисяч гривень, але затримали його під час передачі 90 тис. грн. За які саме послуги чиновник вимагав хабар, наразі невідомо.

Варто додати, що наприкінці жовтня прокуратура Львівської області оголосила Юрію Гольцю про підозру щодо незаконного поводження з відходами на Грибовицькому сміттєзвалищі. Втім, як зазначав на початку листопада прокурор Львівщини Юрій Квятківський, Гольця так і не відсторонили від роботи.

“Вказана особа неналежно віднеслась до виконання своїх обов’язків, що призвело до надзвичайної події, яка сталась у травні. Ухвалою слідчої судді від 1 листопада до підозрюваного з врахуванням середньої тяжкості злочину застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання”, – уточнив Юрій Квятківський.

З огляду на сьогоднішні події стає очевидним, що Голець вже на той час проходив як підозрюванний в іншій справі. Як припускає видання, саме через це прокуратура не вимагала його затримання.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, нещодавно йшлося про те, що землю у Львові продали на 88 мільйонів дешевше її вартості. Зокрема, співробітники Генеральної прокуратури України 15 листопада під час обшуків в Львівській міській раді вилучили документацію про передачу в оренду та подальший продаж 23 га землі. Як повідомив генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці в Фейсбуці, в грудні 2015 року земельну ділянку продали за 52 мільйони гривень, в той час як його оціночна вартість становила 140 мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Невже Показати IP 17 Листопада 2016 14:49
у дуууже чессного Садового із само помочі під носом брали хабарі а я пам'ятаю як він піар вся в 14-му то може не там почали рехворми і люсраціі
добре. Показати IP 17 Листопада 2016 16:21
що садовий не брав! а то було б-хоч сядь та плач!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus