USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ пропонує «стукати» на корупціонерів

30 Червня 2011 10:03
В Управлінні Служби безпеки України у Волинській області почав діяти цілодобовий телефон довіри, за яким можна повідомляти про факти корупційних дій з боку державних службовців, посадових осіб органів місцевого самоврядування, правоохоронців, суддів, а також про інші корупційні прояви.

Про це повідомили 30 червня у прес-службі СБУ Волині.

Номер цього телефону у Луцьку - 24-40-25.

Надана громадянами інформація обов'язково перевірятиметься, і прийматимуться відповідні рішення, згідно з чинним законодавством, - обіцяють в СБУ.

«Телефон довіри» в Управлінні СБ України у Волинській області працює цілодобово. При тому гарантується повна конфіденційність – наголошують в СБУ.

В СБУ наголошують, що співпрацю з громадськістю за посередництвом «телефону довіри» розглядають як «важливу складову боротьби з корупцією». Особливо важливим це є у зв’язку з тим, що 1 липня 2011 року вступає в дію нове антикорупційне законодавство, яке на основі національного та міжнародного досвіду, створює правові передумови для вжиття ефективних заходів по запобіганню та протидії корупції, - кажуть в СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Горохівець Показати IP 30 Червня 2011 12:31
СБУ в народі вважається найменш корумпованим (вибачте на слові) органом. Але і йому, очевидь, дають по руках за успішно проведені операції. Чому затихла справа ЗВАРИЧА. Коли назвуть зваричів у Луцьку? Чому ніхто не чує про вигнаних з роботи працівників ЖЕЗЛА спасителя в білому халаті, тощо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus