USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Секретар Ковельської міськради під час комісії нагрубила журналістці

23 Квітня 2018 17:24
Інцидент стався 19 квітня на засіданні постійної депутатської комісії Ковельської міської ради з питань планування, бюджету і фінансів.

Про це інформує Район.Ковель.

Зокрема, під час засідання комісії Секретар Ковельської міськради Віра Федосюк дозволила собі «облити брудом» журналістку ТРК «Аверс» Олександру Ткачук.

«Ваша Саша – проплачена», – вказуючи пальцем на працівницю ЗМІ, заявила Федосюк під час засідання комісії, показують пальцем на Олександру Ткачук. Своє обурення Федосюк адресувала голові депутатської фракції УКРОП Ігорю Пінісу.

Як зауважує видання, таке відношення секретаря Ковельської міськради обумовлене тим, що журналістка неодноразово критикувала роботу міської влади у своїх матеріалах.

«Градоначальству не подобаються критичні сюжети на цьому телеканалі про місцеві проблеми та їх вирішення. Ковельська влада, і не тільки вона одна, вважає «правильною» таку журналістику, яка прогинається, запопадливо заглядає в очі, не задає «дурних» питань, отримуючи за це бюджетні гроші, всі решта журналістів для неї – «проплачені», «заангажовані» і «підлі» - пише Район.

«Цікаво, що, називаючи когось продажним чи проплаченим журналістом, відразу після засідання комісії на певному сайті виник пасквіль, що виправдовує лише певних осіб та абсолютно неправдиво і однобоко подає інформацію. Тож я можу зрозуміти Віру Іванівну про продажних та проплачених журналістів, вона дійсно близько пов’язана з цією ганебною стороною нашої професії. Але, Віра Іванівна, не треба порівнювати тих журналістів, які працюють на Вас зі всією журналістською спільнотою!» – написала секретарю Ковельради Олександра Ткачук у Facebook.

Віра Федосюк, своєю чергою, вирішила відповісти виправданням, мовляв, слово «проплачена» стосувалося Олександри Ткачук не як журналістки, а як помічника депутата Ігоря Пініса.

Натомість дане виправдання звучить безглуздо, адже на засіданні бюджетної комісії Олександра Ткачук, маючи посвідчення працівника телекомпанії, здійснювала зйомку відеокамерою, тобто безпосередньо виконувала свою журналістську роботу, коли на її адресу пролунала грубість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus