USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Семенченка і Савченко підловили на спекуляції заручниками

4 Червня 2017 23:33
Народні депутати Семен Семенченко ("Самопоміч") і Надія Савченко (позафракційна) спекулюють на темі заручників, не будучи причетними до звільнення жодного українця з полону проросійських терористів.

Про це у своєму Facebook написав політолог Тарас Чорновіл.

"А хтось має відмінні від моїх дані щодо числа звільнених з полону українців завдяки "титанічним зусиллям" Савченко й Семенченка. За моїми даними, їх число дорівнює нулю. На противагу понад трьом тисячам визволених іншими шляхами й зусиллями (держави, волонтерів, приватних ініціатив). Бо тут Сємьон Семенченко, він же Костянтин Грішин, знову згадав про долю полонених у прив'язці до чергової блокади. Думаю, що й Савченко не забариться на нові переговори вирушити...", - йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
34 Показати IP 5 Червня 2017 09:32
А "патріот" Рицко з Луцька з Савченко щось мутить
Петро Показати IP 5 Червня 2017 10:38
Нє, ну знайшли кому вірити..., проригівській прикладці. Батько в труні перевертається від того як ганиться прізвище Чорновола, якого тарасік за живого батька НЕ носив. Чому ця падлюка не говорить за Мердтведчука, кума Ху@ла, якій яхти купив за 4$ лями на обміні заручників. А брехло майже як ПОП, тільки Голу все відомо незалежно від вміння тарасіка ним користуватись. Його поперли з багатьох ресурсів, дивно що ВН почали його пірати. На черзі Інна Б, та Ганя Г?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus