USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Серед загиблих в ДТП нацгвардійців був волинянин? - ЗМІ

7 Січня 2015 11:05
Один із загиблих 13 бійців баталйьону Нацгвардії імені Кульчицького, які загинули в ДТП 5 січня, - волинянин. Про це повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, внаслідок зіткненнядвох одиниць військової техніки в зоні проведення антитерористичної операції загинули дванадцять військових. А вночі від отриманих травм помер ще один боєць НацгвардіїУкраїни.

Як ідеться в повідомленні, один із загиблих – солдат резерву Тарас Герасимюк із Волині. Він був активним учасником Революції гідності входив у 15-у сотню «Вільні люди».

Натомість офіційної інформації, чи є волиняни серед загиблих та поранених внаслідок аварії на Донбасі нацгвардійців, наразі немає.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАЗВАЛИ ВЕРСІЇ ПРИЧИНИ ДТП В ЗОНІ АТО. ВІДЕО

Як розповіла журналістка Ірина Мусій, посилаючись на слова бійців батальйону, Нацгвардії імені Кульчицького, загиблих нацгвардійців не хочуть поховати із почестями, натомість намагаються «швидше розвезти по домівках».

«Вони хочуть завтра з 13 години з Харкова їх вже відвозити по домівках... Нещодавно один підполковник зателефонував батькам одного із бійців і сказав, щоб вже відправлялися по тіло їхнього сина, мовляв, у районі дають машину, забрати з Харкова і похоронити вдома. Батьки досі не можуть відійти від страшної новини, а ті св*лочі їм ще виносять мозок і хочуть якнайшвдише тихо повідвозити тіла з Харкова у рідні міста хлопців», - написала вона у Фейсбуці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
питання Показати IP 7 Січня 2015 11:22
Земля пухом всім загиблим хлопцям! А згадайте, як було із загиблими під Волновахою (17). Тоді теж була інфа, що нетверезі були, так як і зараз кажуть... Може, це причиною «швидше розвезти по домівках»?! Але як би там не було - вони ГЕРОЇ, хоча би тому, що поїхали туди.
відповідь до питання Показати IP 7 Січня 2015 11:27
Вони жертви ДТП! земля їм пухом!
Горохівчанин Показати IP 7 Січня 2015 11:43
Журналісти! Хто, Вам сказав, що він з Горохова? Навчіться не спотворювати новини, зайшли в Гугл і взяли першу людину з цим іменем, який виявився з Горохова. Хоч це зараз і нічого не змінить. Хай земля їм буде пухом!
Кутя до Горохівчанин Показати IP 7 Січня 2015 12:14
Слухай, ї***и мозок у свято
за кого гинути Показати IP 7 Січня 2015 12:41
Начальника управління ДАІ УМВС України в Полтавській області Петра Блажівського, якого затримали за хабар декілька тижнів тому, випустили під заставу. 10 мільйонів гривень готівкою сплатив брат Петра Блажівського – Іван. Петра Блажівського затримали 27 грудня в порядку статті 208 КПК України співробітниками УСБУ в Полтавській області спільно з прокуратурою області після того, як 26 грудня він отримав хабар під час виконання службових обов’язків. Брат затриманого, який вніс заставу, теж неодноразово працював на керівних посадах в структурі ДАІ. Останнім місцем його роботи стала посада начальника Управління ДАІ УМВС України в м.Севастополі. Він там працював з червня 2011 року і з початком відомих подій в Криму у минулому році пішов на лікарняне і не повернувся на роботу. Тепер пенітенціарна служба зобов’язана виконати рішення суду і випустити Петра Блажівського.
макеевчанин Показати IP 7 Січня 2015 14:00
Волыняне вы наивнее даже Молдован которых осмеиваете в анекдотах, вы сделали врагами самых (я так думаю) преданных украинцев,и теперь пытаетесь сделать из нас русские дивизии и ненастоящих врагов
пасажир Показати IP 7 Січня 2015 14:26
Що, в сайтах заблукав? Ану пиз-уй звідси!
Анонім Показати IP 7 Січня 2015 16:25
Бог на Різдво спас їхні душі,
Знаю Показати IP 7 Січня 2015 17:21
Земля їм пухом! Тільки "Вільні люди"-це не 15-сотня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus