USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Серед жителів 33-го мікрорайону розіграли 15 призів від Фонду Ігоря Палиці

9 Жовтня 2017 11:57
Понад дві тисячі жителів мікрорайону взяли участь у розіграші призів у рамках відзначення Дня кварталу у 33-му мікрорайоні міста.

Розіграш призів, серед яких – велосипед, смартфон та смарт-годинник, став чи не найбільш очікуваною частиною масштабного святкування 8 жовтня.

Декілька тисяч відвідувачів святкування пильно слідкували за тим, як ведучі дійства - перший заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк та юний помічник здійснювали розіграш 15 призів, виймаючи з барабану корінці браслетів з номерами, які на вході отримував кожен учасник свята.

Розпочали з розіграшу волейбольних та футбольних м’ячів. Публіка емоційно реагувала на процес розіграшу, голосно ведучи відлік до зупинки барабану. Наступними розігрували речі, що стануть у нагоді у холодну пору року – термоси, потім визначили власників електрочайників.

Серед переможців було чимало юних жителів 33-го мікрорайону.
Коли ж визначати стали власників портативних зарядних пристроїв power-bank, смарт-годинника та смартфону - градус інтриги серед гостей заходу значно зріс.

Смартфон Samsung Galaxy J7 отримав житель проспекту Соборності Сергій, який зізнався, що вчора відсвяткував день народження. З його слів, відзначення дня кварталу – це хороша ідея і такі свята варто організовувати частіше. Смартфон він планує подарувати дружині.

Найголовніший приз – велосипед, отримала жителька мікрорайону Альона.

Заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Орест Маховський зазначив, що цей захід готували для мешканців мікрорайону і вже третій цьогоріч День кварталу відбувається на найвищому рівні, що і підтверджують емоції містян. Раніше, мовляв, з жителями мікрорайону робили спільні справи, тож були робочі клопоти, а тепер організували свято для тих, хто вкладає щось у розвиток мікрорайону – у будівлі, школи, дитсадки тощо.


Нагадаємо, найактивнішим жителям мікрорайону, які змінюють його на краще, вручили подяки від Фонду Ігоря Палиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus