USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«День кварталу» з Фондом Ігоря Палиці: як святкує один з найбільших мікрорайонів міста

8 Жовтня 2017 16:45
У розпалі – свято кварталу у 33-му мікрорайоні, яке організовує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Близько тисячі жителів мікрорайону вже з 13 години 8 жовтня поспішають на масштабне святкування Дня кварталу.

Розваги тут можна знайти як для наймолодших, так і для лучан поважного віку. Зокрема, виступили представники клубу ветеранів «Неспокійні серця» при Палаці культури міста Луцька, аматорський театр «Золотий вік» показав філософську казку «Бути собою» про білу ворону, дітлахів розважають рухливими іграми та дитячою дискотекою від DJМіньйон.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:«ДЕНЬ КВАРТАЛУ» НА 33-МУ З ФОНДОМ ІГОРЯ ПАЛИЦІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Вже о 14 годині майже тисяча місцевих жителів зареєструвалися у розіграші призів. Так, сьогодні можна виграти велосипед, смартфон, смарт-годинник, зарядні пристрої, електрочайники, термоси, футбольні та баскетбольні м’ячі.


На території ЗОШ №10, де відбувається святкування, встановили яскраві фотозони, зону майстер-класів, де перевірити свої художні вміння можуть люди будь-якого віку.

На стендах можна ознайомитися з історією одного з найбільших мікрорайонів міста. Так, ідея створення кварталу належить художнику та архітектору Василю Маловиці, за що він отримав премію. Проект мікрорайону був якісно новим підходом до забудови, незвичним не лише для Луцька, а й для всього СРСР.
Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що такі святкування організовують для того, щоб згуртувати район, щоб мешканці відпочили, набралися позитивних емоцій, дізналися історію свого мікрорайону (тут є стенди, з інформацією про мікрорайон), щоб відпочили діти. У рамках святкування відбуваються патріотичні заходи – наприклад, від волонтерського центру «Серце патріота».

Отже, захід дуже різноплановий, тут є розваги та заняття для будь-якого віку. Подібні святкування вже організовували у 40-му кварталі та на Вересневому, а наступної неділі такий захід відбудеться у мікрорайоні ЛПЗ. Святкування приваблюють тисячі лучан, тому, на думку Ігоря Поліщука, проведення таких свят стане доброю традицією. Раніше у мікрорайонах ніколи не відбувалося таких свят, адже у луцьку лише раз на рік відзначали День міста. Отже, це чудова ініціатива для того, щоб люди, які проживають поруч, ближче познайомилися між собою та дізналися щось нове. Радник міського голови подякував Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за дні кварталу та за усе, що було зроблено у місті протягом останніх шести років.
Святкування триває і попереду – відзначення шанованих жителів мікрорайону, розіграш призів, а ввечері – виступ зіркового гостя, гурту «Ot Vinta» та укротека від DJ Арт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Житель 40Б Показати IP 8 Жовтня 2017 18:22
На 40А влаштували , а на 49Б нічого і не світить ...
житель Показати IP 9 Жовтня 2017 09:48
у школі,.... зробили, все забудували...немає вільного місця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus