USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сервіс видачі закордонних паспортів знову припинив роботу

9 Квітня 2017 17:08
В Україні у всіх всіх центрах «Паспортний сервіс» оформлення і видача закордонних паспортів та ID-карток не здійснюється, а сам сайт держпідприємства не працює, інформує УНІАН.

«З технічних причин у всіх центрах «Паспортний сервіс» оформлення і видача закордонних паспортів та ID-карток не здійснюється», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що закордонні паспорти та ID-картки можна оформити в територіальних підрозділах ДМС України.

Як повідомляє канал 112 Україна, центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс» і центри надання адміністративних послуг при районних державних адміністраціях призупинили роботу через слідчих дій Служби безпеки України.

Про це розповів прес-секретар держпідприємства «Докумен» Володимир Поліщук.

«У зв’язку з тим, що Службою безпеки України проводяться зараз слідчі дії, минулого четверга, 6 квітня, після обіду роботу з оформлення та видачі закордонних паспортів державним підприємством «Документ» було припинено. Йдеться про наші центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс», а також центри надання адміністративних послуг при райдержадміністраціях. У п’ятницю до обіду вдалося якось відновити роботу, але все ж таки слідчі дії тривають. Тому наразі керівництво міграційної служби розмістило інформацію на своєму сайті про те, що поки роботу з видачі закордонних паспортів припинено, – зауважив він.

За його словами, вже у вівторок, 11 квітня, сервіси оформлення і видачі закордонних паспортів відновлять роботу у Києві, а потім упродовж тижня мають відновити роботу всі 26 регіональних центрів, а також центри надання адмінпослуг.

«Зараз спільно з управлінням спеціального зв’язку проводяться необхідні заходи щодо відновлення цієї роботи. Відновлення роботи центрів почнеться з Києва, потім запрацюють великі міста, де великий попит на закордонні паспорти, і після них – міста поменше», – наголосив чиновник.

Крім того, Поліщук підтвердив інформацію про суттєве збільшення попиту на біометричні паспорти та зазначив, що наразі такі документи можна отримати в територіальних підрозділах Державної міграційної служби України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus