USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шацькі озера назвали «Місцем сили»

27 Грудня 2017 07:20
"Місце сили" – це енергетично сильне місце, яке гармонізує внутрішній світ людини. Сьогодні відвідування місць сили стало досить популярним. Відвідати кілька місць, яким приписують підвищений енергетичний потенціал, корисно хоча б тому, що там, як правило, дуже красиво, – пише сайт Free Travel.

До місць сили Західної України потрапили Шацькі озера.

На Шацькі озера можна приїхати не тільки заради пляжів і риболовлі, а й щоб поповнити запас життєвих сил. До того ж, в цьому досить туристичному місці для відпочинку є всі умови. Добиратися найкраще з Ковеля і Володимира-Волинського на автобусах і маршрутках. Зі Львова є прямий автобус до Шацька. З Києва до Ковеля є поїзд – ціна від 94 грн, – йдеться на сайті.

Окрім Шацьких озер місцями сили назвали озеро Синевир, Базальтові стовпи, Камінь Велетень, Стільське городище, Тустань, Буша, Скельний монастир Лядова, Гора Богит, Бакота, Печерний монастир в селі Монастирок, Джуринський водоспад, Скелі Довбуша, Гора Ігрець, Невицький замок, Межибож.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 27 Березня 2020 17:46
Я відвідував неймовірне місце сили - гора Тотоха , Богуславський район Київська обл.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus