USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Шацькі заклади відпочинку перевірили

5 Липня 2014 11:15
Заклади відпочинку на Волині проінспектували. Члени координаційної ради при голові облради відвідали чотири заклади відпочинку на Шацьких озерах, щоб дізнатися, чи комфортний там відпочинок. Про це інформує ВолиньPost.

Візит відбувся в рамках виїзного засідання ради в п’ятницю, 4 липня.

Першим відвідали оздоровчий табір «Світязь» біля озера Пульмо. Директор Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки», якій підпорядковується табір, Валентин Вірковський розповів, що табір розташований на площі 60 соток.

Із комфортом там можуть перебувати 120 дітей, однак наразі поселили 170, бо на відпочинок у таборі, мовляв, дуже високий попит. Через це також планують добудувати ще один поверх спального корпусу.

За літо встигають прийняти 4 зміни, тобто оздоровити 600-650 дітей, - відзначив Валентин Вірковський.

Щодо цін, то доба перебування у таборі коштує 129 гривень, зміна триває 21 день.

Серед проблем табору Вірковський відзначив те, що озеро знаходиться за 1 кілометр від табору. Тому маленьких дітей до озера возить шкільний автобус, а старші ходять пішки.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зорро Показати IP 5 Липня 2014 12:43
А Гузь Світязь перепливав, приклад подавав?:) А чому нема фото розкішного обіду?:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus