USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ще шестеро юнаків з Волині вирушили на строкову службу

5 Листопада 2015 16:47
Шістьох юнаків урочисто провели на строкову службу.

Так, на базі Ківерцівського районного військового комісаріату вчора, 4 листопада, відбулася чергова відправка на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-служба Ківерцівської РДА.



Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, цієї осені з Волині мають призвати 308 строковиків. З них до лав Збройних Сил України мають направити 155 осіб, до Нацгвардії – 123 бійці, до Державної спецслужби транспорту - 30 волинян.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ УРОЧИСТО ПРОВЕЛИ ПЕРШИХ ПРИЗОВНИКІВ

Вже традиційно проводжати прийшов голова Ківерцівської районної ради Андрій Киричук.

Разом із військовим комісаром Русланом Уніфонтовичем побажали призовникам з честю присягнути на вірність Україні, гідно пройти загартування, навчання, військову підготовку й служити українському народові мужньо і самовіддано.



Нагадаємо, перенесений через вибори призов стартував в Україні 1 листопада. Рішення перенести осінній призов на місяць було прийнято для того, щоб до місцевих виборів 25 жовтня залучити більшу частину електорату.

Призову підлягають чоловіки віком від 20 до 27 років. Термін проходження строкової служби для чоловіків, що мають вищу освіту, - 12 місяців, без вищої освіти - півтора року.

Тепер тимчасові рамки осіннього призову такі - з 1 по 30 листопада.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Керівник Показати IP 5 Листопада 2015 16:55
Вишневський просто красавчик, і в роботі дуже кмітливий. Гарної тобі служби, хлопче!
Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 21:14
Призов це взагалі маразм краще б загребли бухариків з що обсідають що літа ПР СОБОРНОСТІ й прямісінько в АТО
Петя до Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 21:45
Загребти "бухаріків"??? Там шо наркодиспансер???????? Там повинні служити адеквати, а не уголовніки!!!!!!!!!!! Шо за бред пишеш??? ти б хотів служити з алкашом чи наркоманом в одній казармі?
леонід Показати IP 5 Листопада 2015 22:42
Маєш 20 років вперед до армії.
лучанка Показати IP 6 Листопада 2015 14:53
Дивний відбір хлопчиків, вся непотріб гуляє і "бухає", а роботящих, свідомих і толкових хлопців вивозять на службу, бо у них немає чим відкупитись. А може правильно було б навпаки - вчити жити непотріб?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus