USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ще одна сільська школа будується на Волині

7 Вересня 2013 10:16
Ще одна сільська школа будується на Волині – в Житнівці Камінь-Каширського району. ЗОШ I-III ступенів розрахована на 196 місць, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Наразі у селі функціонує лише школа для початкових класів, де навчається 46 дітей. Решта 64 учнів з дорослих класів здобуваються освіту в сусідньому селі Боровно.

ЧИТАТИ ЩЕ: КЛІМЧУК ПОЇХАВ В ОСІВЦІ – А РАПОМ ЇМ ЩЕ Й ДИТСАДОК ПОТРІБЕН?

Розпочали зведення освітнього закладу в 2011 році, роботи здійснюються інтенсивно. На сьогодні приміщення будівлі уже накрито, зроблено фасад, електрифікацію, встановлено енергозберігаючі вікна. Наразі тривають внутрішні роботи та інженерні комунікації.

Школа матиме також звісно гарну їдальню та сучасний спортзал.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОСВІТНІ ЗАКЛАДИ НА ВОЛИНІ РОСТУТЬ, ЯК ГРИБИ

Голова облдержадміністрації, інспектуючи сьогодні в районах хід будівництва низки соціально значимих об’єктів, побував у Житнівці та оглянув майданчик. Борис Клімчук відзначив якість будівельних робіт та висловив сподівання, що дітвора із задоволенням здобуватиме освіту в ошатному та просторому приміщенні школи. Таким чином, інвестуючи в майбутнє, як того і вимагають нові президентські соціальні ініціативи «Діти - майбутнє України», ми поступово розбудуємо наш рідний край.

Своєю чергою, директор діючої освітньої установи Марія Баран подякувала владі, при цьому зауваживши, що місцева громада вже і не сподівалися отримати від держави такий дарунок.

Загально-кошторисна вартість будівництва школи у Житнівці становить майже 30 мільйлнів гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 7 Вересня 2013 16:06
село Боровне
все те Показати IP 8 Вересня 2013 13:50
добре.тільки яка сума отката?30 міліонів на 196 місць?при дармовій землі..1_ на школа замість трьох.і за те рукі цілувати будуть..крепкі господарникі..спасають людей від голоду..приватний державний бюджет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus