USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як функціонуватиме платна парковка у Старому місті

20 Квітня 2016 11:17
У Луцькій міській раді розповіли, як і за скільки працюватиме платна парковка у Старому місті.

Про це під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 20 квітня, повідомив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович.

До міської ради звернулось приватне підприємство «Ельбе УА». Воно стало переможцем конкурсу з визначення оператора паркування транспортних засобів у місті Луцьку щодо встановлення тарифу на послуги з паркування транспортних засобів на паркувальних майданчиках вулиць: Глушець,1, Драгоманова, Галшки Гулевичівни, Плитниця, 10 (Замкова площа), Братковського.

Так, підприємством «Ельбе УА» заплановано встановити обладнання згідно затвердженої схеми в старій частині Луцька, а саме автоматичну паркувальну систему в комплексі з паркувальними автоматами, що працюватимуть на спеціальному програмному забезпеченні. Воно контролюватиме безкоштовний в’їзд соціальних та комунальних служб міста, моніторинг, оплату за паркування та обмеження руху.

Загальна планова сума інвестицій ПП «Ельбу УА» у встановлене обладнання для платних парковок становить 2,3 мільйона гривень.

Парковка працюватиме з 6.30 до 16.30, крім понеділка та святкових днів.

Одне паркувальне місце вартуватиме 6 гривень за годину.

Окрім цього, дозволять проїзд до 20 хвилин безкоштовно вулицями Драгоманова, Галшки Гулевичівни, Плитниця (Замкова площа), Братковського – після встановлення обладнання для обмеження руху. За умови функціонування платних паркувальних майданчиків, планова сума надходжень з паркувального збору до міського бюджету становитиме 185 тисяч гривень за рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus