USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Що виготовлятимуть консервні цехи Волині 2016 року

15 Грудня 2015 09:04
«Асорті овочеве», «Томати консервовані з цибулею», «Огірки консервовані з зеленню», «Капуста квашена», «Маслята мариновані з гірчицею», «Опеньки мариновані з цибулею», «Компот із яблук та червоної горобини», «Сливки мариновані», – ці та інші продукти харчування впроваджують у виробництво консервні цехи державних лісогосподарств ВОУЛМГ.

Відповідне повідомлення надійшло від прес-­служби Волинського обланого управління лісового та мисливського господарства.

Так, днями начальники консервних цехів зібралися у лісоуправлінні, щоб обговорити стратегію дій на 2016 рік.

Йшлося про випуск нових видів продукції, консолідовані дії на торговому ринку, нарощування та збут консервованої продукції.

Говорили цеховики про модернізацію, переоснащення та ремонт автоматизованих ліній, котельного обладнання, скляні банки, харчові добавки, їхніх постачальників, експорт продукції та співпрацю з вітчизняними покупцями.

Тільки один ДП СЛАП «Любешівагроліс» 2016 року передбачає законсервувати по 16000 штук трилітрових банок соку березового з цукром та соку березового на м’яті, 500 штук літрових банок щавлю консервованого, по 1000 штук трилітрових банок томатів маринованих, огірків консервованих та кабачків консервованих.

Нагадаємо, Волинь – чи не єдина у системі Державного агентства лісових ресурсів України зберегла консервні цехи, зокрема у ДП «Ківерцівське ЛГ», ДП «Колківське ЛГ», ДП «Цуманське ЛГ», ДП «Маневицьке ЛГ», ДП СЛАП «Любешівагроліс». Вони виробляють понад 30 видів екологічно чистої продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 15 Грудня 2015 09:15
"Говорили цеховики..." - Точнее и не скажешь. ПС Для того, чтобы понять, что я имею ввиду, достаточно вспомнить смысл слова "цеховик", появившегося еще в советское время.
Анонім Показати IP 15 Грудня 2015 10:05
Ще б знати де ця продукція в Луцьку продається????????
лг до Анонім Показати IP 15 Грудня 2015 12:33
Продається в "Лісовичках".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus