USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Скільки квартир цього року вручать волинським ветеранам

28 Жовтня 2013 12:34
Цьогоріч 2,5 мільйона гривень спрямували на забезпечення житлом інвалідів війни першої групи на Волині.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації, що відбулася 28 жовтня.

З привітання з 69-ю річницею визволення України від німецько-фашистських загарбників розпочав нараду Борис Клімчук. Він розповів про те, «що держава реально робить для ветеранів».

З його слів, після довготривалої перерви держава продовжила надавати кошти для придбання житла інвалідам війни. Так, протягом останніх двох років з держбюджету для придбання житла інвалідам направили 72 мільйонів гривень, виділили 225 квартир, з них 6 інвалідам-фронтовикам, які мешкають на Волині (дві у Луцьку та по одній у Камінь-Каширському та Ратнівському районах).

Цього року на забезпечення житлом інвалідів війни першої групи, які перебували на квартирній черзі, 2,5 мільйона гривень спрямували на Волинь. Інвалідам війни першої групи вручать шість квартир (двокімнатну та п’ять однокімнатних).

Загалом на Волині мешкають 46 100 ветеранів війни, з них 16 000 ветеранів перебувають під опікою органів соціального захисту. Пільгами на оплату житлово-комунальних послуг користуються 33 тисячі ветеранів, вартість цієї транзакції по Волині в цьому році становила 66 мільйонів гривень. За рахунок місцевих бюджетів 15 інвалідам зробили капітальний ремонт помешкань.

Губернатор повідомив, що 2015 рік оголосили в Україні роком ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Справедливий Показати IP 28 Жовтня 2013 14:24
А ,які по счету вони одержують квартири.Скільки повинно бути цим учасникам війни років 90,щоб ще їм давати квартири .Це вже онукам даєте.Це тим,що певно її і не бачили, ці що там були уже давно в могилі.Ці,щор дійсно воювали ніхто їм не даві вже не дасть квартир.Дають самі собі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus