USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Центр Луцька цього року таки розкопають?

31 Березня 2009 08:30
Інвестори не «заморозили» будівництво підземного торговельного комплексу на Театральному майдані Луцька. У цьому в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» запевнив генеральний директор ТзОВ «Торгівельний центр «Магніт» Сергій Волик.
За словами пана Волика, ТзОВ звертатиметься до Кабміну за дозволом на тимчасове перенесення з Театрального майдану пам\"ятника Лесі Українці – на час виконання будівельних робіт. Щоправда, фірма це зробить лише після отримання відповіді від управління культури ОДА, якої поки що нема.
Сергій Волик зазначив: незважаючи на те, що ситуація в будівельній галузі складна, інвестори не відмовилися від будівництва в центрі Луцька підземного торговельного комплексу і роблять усе можливе, аби роботи розпочалися ще цього року. Зараз триває розробка та погодження потрібної документації, – зізнався гендиректор ТзОВ.
Довідково:
Орієнтовна вартість будівництва підземного торговельного комплексу на Театральному майдані Луцька – 30 мільйонів доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Аlex Показати IP 31 Березня 2009 08:55
Звичайно, справа потрібна, але дорога. Враховуючи, як будують перехід біля ж.д. вокзалу, то на будівництво підзамного торгівельного комплексу-переходу піде десятиліття. І тільки подумайте, десятки років в центрі міста буде розкопана яма. Далеко за прикладами не потрібно йти, подивіться ще на фонтан і інших довгобудів достатньо.
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 10:23
зрозумійтк, шановні, треба ж відмити гривників пару мільярдиків... ну мільйончиків, сотню другу... щоб на ікорку вистачало...
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 10:39
отдать строительство полностью частникам- не мешать им в этом, дать все разрешения, не брать взяток и тогда строительство пойдет в момент. Но местнрые власти ведь не смогут этого пережить- жаба задавит, им все мало. Когда же это жлобство закончится, господа? При Кучме и то такой гадости было намного меньше. Кривицкого дайте в мэры снова! хоть что-то будет делать- сам ворует, но и про людей не забывает!
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 15:13
Не дай бог расковырять центр города, тогда хана всей транспортной развязке. Кто там, кривого в меры просит??? Что мало накрали???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus