USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що найчастіше перевозять через кордон нелегально

21 Листопада 2013 08:00
Найпоширеніші товари, які намагаються нелегально перевезти через державний кордон, назвав заступник начальника Ягодинської митниці Міндоходів - начальник управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Віталій Хомутянський.

Про це йшлося під час прес конференції, що відбулася 20 листопада на території міжнародного автомобільного пропускного пункту «Ягодин».

З його слів, оскільки відбулася декриміналізація, товарної контрабанди як такої вже немає.

«При ввезенні на митну територію України 61% становлять промислові товари, 28% - продовольчі товари та понад 10% - транспортні засоби. Під час вивезення 76% становлять промислові товари, 19% - продовольчі товари, а також є випадки затримання валюти. Окрім цього протягом 10 місяців 2013 року встановили 417 випадків незаконного переміщення тютюнових виробів. Ви знаєте, це є одне з нагальних питань – переміщення тютюнових виробів як громадянами, так і окремими структурами, які намагаються використовувати для цього легальні зовнішньоекономічні операції», - розповів Віталій Хомутянський.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Подорожуючий Показати IP 21 Листопада 2013 09:34
Те ч*о хай би попробувало вижити на ті копійки, що отримують люди і стараються вижити. А от таке гавно, яке працює на митниці і виступає на всяких конференціях - процвітає за ті небачені побори, якими обложили людей при перетині кордону повертаючись на Україну. Дайте людям дійсно зароблене в Україні, то за кордон ніхто і не поїде, щоб якось прожити, а митники всі повиздихують з безгрошів’я, бо привикли жити за НАШ - ЛЮДСЬКИЙ РАХУНОК!
Судова справедливість до Подорожуючий Показати IP 21 Листопада 2013 09:42
Хочете щоб сюди наїхали араби і понавозили наркоти і зброї? Як діти малі. Митники погані, бо не пускають вас з польськими салом і водкою. А коли ваші діти вмирають від отруєння китайськими іграшками? Треба тоді порядок на кордоні?
Подорожуючий до Судова справедливість Показати IP 21 Листопада 2013 09:51
Засунь свою справедливість митнику в карман! Проїдь кордон, потім пиши! На фурі треба стояти декілька діб, на легкових автомобілях - черги не менші. Їдеш пустий - всерівно дай, бо будуть крутити тебе довго. А цікаво, чим польські продукти харчування гірші від українських. Якість краща, та й ціна нижча. Все дешевше, маючи велику сім’ю - то самий оптимальний варіант! А за китайські іграшки, то як возили то і возитимуть, і не смішіть, бо там платять за цілий корабель, а не за 10 кг мясного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus