USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Що об’єднало волинських священнослужителів і правоохоронців. ФОТО

10 Листопада 2013 13:00
Посвята у ліцеїсти учнів Луцького НВК ЗОШ І – ІІІ ступенів – Правознавчий ліцей із посиленою фізичною підготовкою на меморіальному комплексі «Вічна Слава» відбулась у суботу, 9 листопада.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта участь у заході взяли голова відділу по взаємодії із силовими структурами та іншими військовими формуваннями Волинської єпархії УПЦ протоієрей Олександр Мазурак, священик Олександр Шмигаль та клірик храму Всіх святих Землі Волинської протодиякон Ігор Савієвський.

«Ви сьогодні сказали своє перше слово зрілості, ви склали присягу ліцеїста – майбутнього правоохоронця. Нехай Господь благословляє вас на цьому шляху» - сказав протоієрей Олександр Мазурак.

«Як вчитель і мати ліцеїста, хочу низько вклонитись тим педагогам, які навчають наших дітей, тим правоохоронцям, які є їх наставниками навичках професійної діяльності», - зауважила мати учня 10-А класу ліцею Марія Приходько.

Після урочистого складання присяги ліцеїста та вручення пам’ятних листівок, настоятель храму святого великомученика Георгія Побідоносця міста Луцька протоієрей Олександр Мазурак відслужив короткий молебень за тих, хто в юних літах обрав шлях захисту законності і правопорядку. Також батюшка окропив ліцеїстів свяченою водою.

«Для Церкви кожна людина – дитя Боже. І коли людина спотворює цей образ, чинячи зло, потрібні ті люди, які повинні її зупинити, захистити від неї інших. І завдання Церкви – наблизити людину до виконання Закону Божого. А це особливо потрібно правоохоронцям, які стоять на сторожі закону», - зауважив у коментарі прес-службі Волинської єпархії голова відділу по взаємодії із силовими структурами та іншими військовими формуваннями Волинської єпархії протоієрей Олександр Мазурак.
Майбутніх правоохоронців із визначною подією в їх житті привітали начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, а також директор Луцького НВК ЗОШ І – ІІІ ступенів Правознавчий ліцей із посиленою фізичною підготовкою Анатолій Дудич.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
іРИНА вІТАЛІЇВНА Показати IP 12 Листопада 2013 19:37
Сподіваюсь, що п"янки, самоволки, навушництво та лицемірство НАРЕШТІ ТАМ відсутнІ)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus