USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Шестеро волинян отримуватимуть гроші від Януковича

10 Грудня 2011 16:34
Четверо з них – спортсмени-паралімпійці, їх тренер, а також доктор наук ЛНТУ.
Відповідно до Указів Глави держави, датованих 9 грудня, щорічними стипендіями відзначили молодих вчених, а також видатних спортсменів паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів.
Про це йдеться на офіційному сайті представництва Президента України.

Так, на підставі подання Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки Глава держави присудив щорічну премію докторові технічних наук, професорові Луцького національного технічного університету Олесі Максимович. Її відзначено за роботу «Розрахунок на міцність та довговічність композитних пластинчастих елементів конструкцій складної форми з тріщинами».

Відповідно до іншого Указу Януковича стипендії Президента України стипендії призначено спортсменам-паралімпійцям, зокрема, з Волині, а також їх тренерам. Юлія Батенкова-Бауман, срібна призерка чемпіонату світу 2011 року з лижних гонок отримуватиме 9 тисяч гривень стипендії, Олексій Гетун, бронзовий призер чемпіонату світу 2011 року з футболу ДЦП - 7 тисяч гривень. Стипендію такого ж розміру отримуватимуть: Юрій Костюк, бронзовий призер чемпіонату світу 2011 року з лижних гонок, Анатолій Шевчик, бронзовий призер чемпіонату світу 2011 року з футболу ДЦП, а також старший тренер збірної команди України з футболу ДЦП та особистий тренер бронзових призерів чемпіонату світу 2011 року Гетуна і Шевчика Юрій Тимофєєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Студент Показати IP 11 Грудня 2011 00:12
Це один професор ПІ від Янека

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus