USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шкільні автобуси отримають райони Волині, які реорганізували малі школи

3 Жовтня 2016 11:52
Відповідно до постанови Кабінету міністрів, розподіляти нові шкільні автобуси можуть лише в ті райони, де здійснили реорганізацію малочисельних шкіл, - наголошують в облдержадміністрації.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3 жовтня.

Голова ОДА Володимир Гунчик зауважив, що, відповідно до програми, шкільні автобуси отримають лише ті райони, де провели оптимізацію малочисельних шкіл. Згідно з постановою Кабміну, жоден шкільний автобус не може бути виділений в іншому порядку. Вся інформація, мовляв, є у вільному доступі, тож на питанні не потрібно спекулювати. Та наголосив, що жоден автобус не може бути розподілений за межами постанови Кабміну.

Окрм того, він закликав посадовців надавати в райони та об’єднані громади інформацію про завершення цього процесу та плановий розподіл автобусів, проаналізувавши процес реорганізації малочисельних шкіл в районах.

Посадовець визнав, що існує проблема з автобусами, які вилучили під час мобілізації в ЗСУ. Тому в проекті Фонду регіонального розвитку наступного року передбачили ці 14 автобусів і відстоюватимуть в Кабміну, аби їх купівля була профінансована з державного бюджету з залученням співфінансування у розмірі 10% з місцевих бюджетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
аватар Показати IP 3 Жовтня 2016 12:32
А де ті автобуси шо мобілізували у 2014 році
До Гунчика Показати IP 3 Жовтня 2016 14:03
Оптимізацію провели в якому році? Шкіл закрили 5 у минулому й нинішньому році, в різних кінцях району, а автобус буде 1. Потрібно спершу дороги робити, автобуси давати, а тоді "оптимізовувати".
555 Показати IP 3 Жовтня 2016 14:17
нищать школи і села ці гунчікі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus