USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Школі села Цир за сприяння Фонду Ігоря Палиці придбали апаратуру

20 Лютого 2018 20:31
У рамках проекту «Свято кожного дня» для школярів придбали 2 великі колонки, мікшерний пульт, мікрофони, стійки і тримачі під них. Презентація проекту, який реалізований за сприяння народного депутата України Ірини Констанкевич, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та ініціативної групи села відбулася у загальноосвітній школі села Цир Любешівського району.

Директор школи, депутат Любешівської районної ради від УКРОПу Степан Ількевич, який дбає про комфортні умови навчання та гармонійного розвитку учнів, ініціювала придбання музичного обладнання. Заручившись підтримкою односельців, він звернувся із відповідним проектом до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«У школі навчається багато обдарованих дітей, а музичного обладнання ніколи й не було. Для організації шкільних свят апаратуру позичали в будинку культури. Звісно, це створювало незручності. Тепер діти зможуть отримати навички роботи з професійним музичним обладнанням», – зазначив помічник народного депутата Ірини Констанкевич Сергій Неймарк.

Додамо, за сприяння народного депутата Ірини Констанкевич у школі села Цир обладнали кабінет інформаційних технологій. Також народна обраниця залучила кошти соцеконому на встановлення дитячого майданчика та ремонт будинку культури у селі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
влад Показати IP 21 Лютого 2018 07:53
Як ми вчилися колонок не було і співали в школі та й на весіллях, а тепер кругом "фанера".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus