USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Школи Ковеля хочуть перевести на 6-денний режим

15 Серпня 2014 08:00
Школи Ковеля, можливо, працюватимуть і в суботу теж. Така думка прозвучала 14 серпня під час засідання виконавчого комітету міської ради, - повідомляє «ПроКовель».

Начальник управління освіти Віктор Бичковський повідав присутнім про лист від Міністерства освіти і науки України, який носить рекомендаційний характер, але вже підтриманий кількома областями країни. Мова йде про переведення шкільних навчальних закладів на шестиденний режим роботи, тобто Мініосвіти пропонує педагогам навчати дітей ще й в суботу. В зв’язку з економією в державі природного газу, є сподівання продовжити дітям зимові канікули і відкорегувати весняні.

На думку Віктора Бичковського, подібні зміни в структурі навчального процесу необхідно вводити на рівні області, щоб не сталося так, що, мовляв, у Ковелі навчання шестиденне, а в Луцьку - як і зазвичай.

Також за словами головного освітянина міста, планується підвищити плату за дитяче харчування, оскільки ціни на продукти останнім часом значно виросли. Щоправда, це стосуватиметься лише дошкільних навчальних закладів. На нараді з даного питання буде визначена конкретна сума, яку батьки змушені будуть платити за харчування своєї дитини в садку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нагадало Показати IP 15 Серпня 2014 11:01
Спасибо товарищу П(?!) за наше счастливое детство!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus