USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Школярам на Волині закуплять нові автобуси

7 Червня 2012 12:42
Волинських школярів возитимуть на навчання ще 29 нових автобусів.

Про це йшлося 7 червня під час засідання постійної комісії з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури, засобів масової інформації Волинської обласної ради.

Як стало відомо, відповідно до рішення Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України у 2012 році для Волинської області передбачили закупівлю 29 нових шкільних автобусів за кошти держбюджету.

Загалом автопарк шкільних автобусів області нараховує 117 одиниць. Всього вони обслуговують майже 9,5 тисячі школярів, які проживають за межею пішохідної доступності. Це - майже стовідсоткове забезпечення перевезення учнів.

Нагадаємо, раніше голова Волинської обласної ради Володимир Войтович висловлював думку про те, що купувати шкільні автобуси – недоцільно. Мовляв, райони кажуть, що потреба у транспорті є, хоча майже 100 відсотків дітей проїздом до школи забезпечені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 7 Червня 2012 13:39
"...які проживають за межею пішохідної доступності..." А пішохідна доступність як вимірюється? Цікаво було б дізнатись і скільки вона складає кілометрів.
степан Показати IP 7 Червня 2012 17:50
А як вимірює пішохідну доступність пан голова кожний день на роботу і з роботи автомобілем Цікаво знати ,а скільки то буде кілометрів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus