USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сільрада на Волині «виграла» від медичної реформи

23 Червня 2013 12:26
Для Боратинської сільської ради медична реформа стала вигідною.
Про це заявив голова сільради Сергій Яручик в інтерв’ю «Волинській правді».
За словами посадовця, часто доводиться чути, що страждають села від впровадження змін у сфері охорони здоров’я.
«Але для нашої сільської ради вона виявилася вигідною. Ми отримали додаткові ставки для нашої амбулаторії. Маємо автомобіль. Чекаємо ще одного лікаря. Тобто, на реформуванні первинної ланки ми виграємо», - зауважив Яручик.
Мовляв, за медичною допомогою сюди звертаютья не лише усі села Боратинської сільської ради і не тільки, але й і з сусідніх – зокрема, Вербаєва, Лучиць.
«В нашій амбулаторії діють і платні кабінети. У нас працює стоматолог, соляна шахта є, кабінет косметолога. Бізнесмени, які утримують ці кабінети платять в бюджет сільської ради орендну плату», - додав голова Боратинської сільради.
Так, орендна ставка - від 15 до 30 гривень за 1 квадратний метр. До того ж, комунальні послуги підприємці також оплачують самостійно. «Але хочу наголосити, що кошти, які ми отримуємо від оренди за медичні приміщенні повертаються таки в медицину. Плануємо купувати за них нове обладнання», - додав Сергій Яручик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
МММ Показати IP 23 Червня 2013 13:24
Спекулянт.
soldier of fortune Показати IP 23 Червня 2013 13:47
Та там приміщення сільради краще, як приміщення луцької міськради... Там такі замки поабудовували над Стиром,що ця сільрада проблем не матиме найближчих років 60...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus