USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скандальне питання про ДЮСШ зняли з розгляду Луцькради

30 Листопада 2016 11:21
Ініціативу передачі ДЮСШ Луцька в підпорядкування, яка раніше викликала суперечку між заступником міського голови та управлінням освіти, вирішили наразі не розглядати у рамках сесії міськради. Посадовець запевнює, що питання не варто вважати «міжособистісними розбірками» та потребує додаткового обговорення.

Про це йшлося під час 15-ої сесії Луцької міськради 30 листопада.

Заступник міського голови Юрій Моклиця пояснив, що проект рішення про передачу дитячо-юнацьких спортивних шкіл в підпорядкування управлінню з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради просить зняти з порядку денного, тому що питання потребує обговорення та просив не трактувати його як «міжособистісні розбірки».

Посадовець просив переснити розгляд питання на наступну сесії міськради. Своєю чергою, він обіцяв не пізніше 5 грудня ініціювати зустріч із зацікавленими сторонами з цього питання, адже до проекту рішення виникли критичні зауваження під час засідань комісій міськради. Водночас, він зазначив, що винесення проблемних питань на розгляд громадськості є доцільним, адже йдеться про менеджмент та ефективність роботи.


Отже, депутати не розглядатимуть спірне питання підчас цієї сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вадим Показати IP 30 Листопада 2016 12:20
Ох і набрав собі мер заступників, "реформаторів хренових", які тільки каламутять воду. Як відомо у мутній воді краще ловити рибу.
украінець Показати IP 30 Листопада 2016 12:55
моклиця реформатор хренов, після таких рехформ тільки розвалить фіз. культуру та спорт.
Хам Показати IP 30 Листопада 2016 14:08
Куди цей географ моклиця лізе...все знає...розвалить весь спорт в місті...
не лучанин-2 Показати IP 30 Листопада 2016 15:25
моклиця може бути тільки заступником бригадира в колгоспі і не більше!
Анонім Показати IP 30 Листопада 2016 16:23
Просто хочет урвать все халявное в городе что пока есть еще так и бесплатно. А спорт сегодня никому не надо. Когда у нас колхозники думали про спорт? Только про свой карман.
СПОРТ Показати IP 13 Грудня 2016 23:31
А ЧОМУ НЕ МОЖУТЬ ЗАБРАТИ СПАРТАК

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus