USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Східний Фронт – найкращий детектор брехні для міліціонерів»

4 Серпня 2014 17:30
Найкращим «детектором брехні» для міліціонерів, яких підозрюють у зв’язках з сепаратистами, радник президента Юрій Луценко вважає наказ про переведення в зону АТО. Мовляв, якщо міліціонер відмовляється виконувати наказ, це говорить про все.

Про це очільник Третьої української республіки розповів під час зустрічі з гостями фестивалю «Бандерштат: перезавантаження».

Екс-Міністр внутрішніх справ України зазначив, що в перший тиждень свого призначення його викликав на розмову нинішній очільник відомства Арсен Аваков. Зі слів Луценка, він порадив йому не обмежуватись змінами в керівному складі апарату, а повністю оновити систему:

«Я йому сказав: не вздумай перепризначати керівників і думати, що це вирішить ситуацію. Бо потрібна реформа поліції. Потрібен новий закон, нові люди і нові можливості для них. Тоді ти станеш людиною, яка зламала систему».


Зі слів Луценка, нині Арсен Аваков не може приділяти достатньо часу суто роботі з правоохоронними органами, оскільки зайнятий більш нагальною справою – АТО. Проте, як зазначив політик, очільник МВС вже розпочав процес люстрації в міліції. Найкращим «детектором брехні» для міліціонерів, яких підозрюють у зв’язках з сепаратистами, радник президента вважає наказ про переведення в зону АТО. Мовляв, якщо міліціонер відмовляється виконувати наказ, це говорить про все:

«Ставити в шеренгу і питати: Хто їде на Схід – крок вперед! Це буде найкращим «детектором брехні».

Разом з тим, Юрій Луценко зізнався, що перебуваючи на посаді Міністра внутрішніх справ з грудня 2007 року по січень 2010, йому не вдалось реалізувати всього задуманого.

«Мені довірили одну з найважчих частин – міліцію. Я з нею не впорався», - констатував екс-міністр.


Нагадаємо, активіст також розповів, якою має бути українська армія, та пояснив, чому фестиваль кращий за бронежилети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1234 Показати IP 4 Серпня 2014 18:03
Міліція вже одну партию відправила. А на останьому фото я бачу велику кількість молодих хлопців які стоять з ротами відкритими. Виникає питатння якого милого вони ще не там на АТО???? Звичайно, що патріотизм краще проявити за тисячу кімометрів від бойових дій можна, бо там не сильно покричиш "Слава Україні"!!! Бо пулю в лоб сзопити можна. В Донець добровольцями слабо??? Напевно у всіх довідки про непридатність які мами покупляли!!!!
Анонім Показати IP 4 Серпня 2014 18:12
О... алкаш поради дає. Сам-то чого не пішов воювати? Чи синів своїх відправив би.
Анонім Показати IP 4 Серпня 2014 18:15
а синок цього шипилявого і він сам чого не на сході???? син Сталіна і то воював... а мажорчикам ніззя..у них квота??
лучанка Показати IP 4 Серпня 2014 18:26
Спочатку нехай нормально екіпірують людей,не кидають їх як гарматне м'ясо,а підтримувати найнеобхіднішим,постійно поповнюючи запаси,це по-перше,а по-друге,нехай розпочнуть перевірку сходом із себе,з мажорів,а тоді й інших можна перевіряти. До речі,показуха на камеру не зараховується!!!
Анонім Показати IP 5 Серпня 2014 07:25
Да головний міліціонер України все по тилам, все по тилам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus